Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Gratioasa Alina Mungiu a spus ca ne plateste Putin. Vladimire, scoate banii!

Gratioasa Alina Mungiu a spus ca ne plateste Putin. Vladimire, scoate banii!

Autor:

Din ciclul “Cine sade azi la bloc/nu mai taie porc deloc/dar deloc, deloc, deloc!” (Fanus Neagu, in “Luceafarul”, anii ’80), va prezint o cugetare a Alinei Mungiu! “Cine n-a votat cu USR e platit de rusi”.

 

Eu as fi zis ca acela care nu mananca toba si caltabosi de Craciun e un rau crestin, dar Alina m-a cucerit cu acest margaritar gasit stiti dumneavoastra unde! Este cireasa de pe porc a unei cariere dedicate Gratiei. Astea fiind povestite, ma grabesc sa ajung la Ambasada Rusiei. Eu vreau banii mei munciti, ca m-am imbracat si m-am urcat in masina ca sa merg la vot! Deja l-am sunat pe Putin si l-am luat tare. “Vladimire, oi fi tu judokanul Planetei, dar mie sa-mi dai banii, nene!”.

In acelasi timp, in USR se petrec intamplari incantatoare. Cinstitii patriei s-au certat pe spagi. Chiar daca nu am pus-o, considerati ca am incheiat fraza precedenta cu maimuta galbena care rade pe Facebook si se numeste Emotimuci. Are si spaga filozofia ei. In comparatie cu “finantarile onorabile de la domnul Soros”, spaga e aproape agreabila, devine chiar o virtute. Vladimire, ca iar mi-am adus aminte! Sa-mi dai banii! Eu sunt de vina ca nu i-am cerut in avans, “ca la curve”. Mai bine curva decat fraier! Banii mei, Vladimire, banii mei!

Dand-o pe serioaselea, un singur lucru bun ar putea lua useristii de la rusi. Crestinismul. Ortodoxia i-ar indumnezei si n-am mai vedea oameni cu copii acasa declamand ce buni sunt simpaticii din LGTB, ca sa para ei (ei, corporatistii, ei, neopropagandistii) toleranti, elevati, in trend, in vai de mama lor!

Alino, dar despre legea raspunderii magistratilor nu bagi nimic? Daca ti-ai face un peeling peste primul strat de epiderma trandafirie, ai avea remuscari pe motiv ca sute de oameni au fost condamnati in procese televizate ca sa va simtiti bine tu, Andreea Pora si Monica Macovei, trei doamne si toate trei!


2 comentarii to Gratioasa Alina Mungiu a spus ca ne plateste Putin. Vladimire, scoate banii!

 1. jijij

  minca-ti-as porcul de craciun ,ca mare mester esti,cind esti treaz.

 2. grig

  va salut cu RESPECT,dle Boanchis.
  citesc cu mare placere tot ce scrieti,mult ADEVAR spus cu un mare TALENT.
  astazi rubrica dv.a fost cireasa de pe tort,credeti-ma nu ma pot opri din ras si la 65de ani
  nu prea mai am motive sa rad din orice.lasand rasul la o parte,
  formidabila ultima fraza”sute de oameni condamnati la tv sa va simtiti voi bine toate trei.
  cat adevar.
  FELICITARI


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!