Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Generatia Moartea cratimei. Generatia Muci. Emotimuci

Generatia Moartea cratimei. Generatia Muci. Emotimuci

Autor:

Pe 4 ianuarie a venit preotul la usa. Fiind un retrograd, i-am dat bani. In loc sa-i dau pentru cauza homosexualilor, ca sa fiu si eu deschis la minte, ca tinerii frumosi, liberi si capitalisti, care fac neopropaganda ateista pe Facebook.

 

Vreti capitalism? Si eu. Capitalismul e pe bani. Avem cel mai ieftin internet din Europa. E ieftin spre gratis. Capitalismul nu e cu gratuitati. Pai, ne integram in Europa sau nu? Ia sa dea fiecare feisbucar voios macar cate un euro in plus pe luna. Ca e capitalist, nu pomanagiu! Poate sunt prea radical. Bineeee! Cine se uita pe Facebook, dar nu posteaza, sa nu dea acel euro. Dar daca vrei sa postezi si, mai ales, sa injuri sub postarile altuia, sari cu banul! Benzina are acelasi pret ca in Europa. Alimentele – la fel. Tigarile si televiziunea prin cablu – aproape la fel. Sa plateasca si neopropagandistii de pe Facebook! Argumentul meu suprem: ASA CUM MULTI PENSIONARI ADMIRABILI INCA PLATESC ZILNIC (ZILNIC!) 2 SAU 3 LEI PENTRU UN ZIAR TIPARIT, DIN ALA ADEVARAT, SA SE SCOBEASCA SI TINERII CAPITALISTI DE UN EURO PE LUNA (O DATA PE LUNA, DOAR O DATA PE LUNA!) PENTRU INTERNET, FACEBOOK SI ALTE TABLETE. Libertatea de exprimare a ziaristului e pe bani, pe amenzi, pe procese. La fel sa fie si a feisbucarului!

Am amintit de tablete, ba, Generatia Moartea cratimei! E la moda urmatoarea discutie. “Mai iau cativa giga pe internet si descarc doua, trei mii de carti pe tableta, NU-MI MAI TREBUIE CARTI TIPARITE, SA-MI STRICE MOBILA!” De biblioteci n-au auzit. “Cartile le strica mobila”. Interesant. Alooo, Generatia Moartea cratimei, Generatia Muci! Ca sa fiti idioti nu trebuie neaparat sa puneti pe Facebook maimuta galbena care rade. Se numeste emotimuci. Va animalizati la fel de agreabil cu “wow” sau “oops”!


4 comentarii to Generatia Moartea cratimei. Generatia Muci. Emotimuci

 1. cobe

  Este tragic d-le RIB ca aveti dreptate.Are cineva curaj sa zica ceva de rau despre plicusor ban sau sascazul grof,ambii mercenari platiti de stapani diferiti(oare gresesc),in fata unui tanar certat cu limba romana,dar cu studii super,pai ar face o mare greseala pentru ca acesta va intra instantaneu in sevraj cu spume la gura.

 2. Ciupe

  Asta e cel mai tampit articol clocit de Bonachis in ultima vreme. Auzi la el “mancarea si benzina costa la fel ca in Vest”. Da’ salariile sunt ca in vest, coane? :))

 3. D.

  Prost articol. Cel mai prost de pana acum. Tigarile, benzina, televiziunea – nu au acelasi pret ca in vest. Chiar daca ai nuantat cu “aproape”, in unele cazuri suntem departe, preturile fiind mult mai mici, cumva in concordanta cu salariile.
  Apropo, am observat ca, in general, nu ai cunostinte solide financiare si economice la nivel macro si drept urmare parerile tale sunt sustinute de argumente puerile, chiar ridicole in unele cazuri.
  Facand abstractie de articolul asta, apreciez si incurajez stilul si citesc cu incantare articolele tale.

 4. buza stramba accident genetic bonghinar

  bai boanghina, n-ai murit futu-ti mortii ma-tii de ciuleafar al Romaniei? geniul carpatilor, bataia de joc a geneticii? uita-te-n oglinda si fa infarct, mortii ma-tii de spurcat :)))


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!