Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Gata cu Daciada! Ce alegeti? Lupescu sau SNSPA?

Gata cu Daciada! Ce alegeti? Lupescu sau SNSPA?

Autor:

Presedintele FRF a insailat o scrisorica bombastica, adresata votantilor din Adunarea Generala, avand titlul grandilocvent “Va cer eu scuze!” Aaaah, Valeria Seciu! Domnul Burleanu poate sa-i ceara voie lui Vasile Dancu Somnifer, ca sa scrie mai prost ca pesedistul tehnocrat, dar scuzele nu se cer. Scuzele se prezinta.

 

Acesta e nivelul presedintelui cu mai multe masterate decat carti citite. Talentul nu l-a chinuit in premiera. A facut o compunere, o incercare amuzanta de cronica (si a pierdut predicatele pe drum) si in timpul unui meci de la Atena. Atunci, Piturca i-a batut pe greci, iar Burleanu a luat prima de calificare (peste 90000 de euro), mi se pare echitabil. Si de ce isi “cerea scuze”? Pentru ca Gigi Becali, Cornel Dinu si Ovidiu Ioanitoaia i-ar fi jignit pe membrii Adunarii Generale, iar Mircea Sandu i-ar fi tratat de sus. Marcel Puscas a povestit ca Burleanu ii facea “giboni” pe baietii din AG. In ceea ce-l priveste pe Sandu, acesta tinea usa biroului deschisa. In permanenta. Intra oricine. Prin “deschisa” nu inteleg descuiata (usa), ci lipita de perete. Iar Mircea Sandu are realizari. Loc pentru Romania in Comitetul executiv al UEFA, bazele de la Mogosoaia si Buftea, finala Europa League la Bucuresti, Euro 2020. Reusitele actualei conduceri arata astfel:

1. Comitetul executiv al FRF nu e validat.
2. Mai multi votanti in Adunarea Generala (vreo 270) decat in registrele Tribunalului, unde figureaza vreo 80.

3. Centrele de Excelenta, care au functionat ilegal, fara CIS (certificat de identitate sportiva) si au tocat vreo doua milioane de euro.

4. Moartea clinica a nationalelor de juniori, pe care mai trebuie sa le invinga doar Liliput.

5. Pierderea sponsorilor. Au ramas sa cotizeze o firma de bere si o casa de pariuri, care baga in cont cam un milion de euro pe an, adica salariile din FRF pe o luna, doua. Ar mai fi cativa, dar aia vin cu produse. Un supermarket, care da grisine si hartie igienica, un magazin de moda din Piata Romana, care face reducere la costume.

In acest moment, FRF functioneaza pe sistem Daciada. Sau Cantarea Romaniei, festivalul national de cultura – surogat, unde Ceausescu inlocuia artistii adevarati cu poetii de la sate, care faultau prozodia in stilul “intr-o zi pe timp frumos, chiar duminica a fost…” Daca tot si-a pierdut FRF anticorpii si are un secretar general de talia lui Radu Visan, eu propun sa voteze in AG si Federatia de Fotbal Diri – Diri, Federatia de Fotbal La Malai si Federatia de Tenis cu piciorul – Sectia Plaja, cu tigara intre degete si masca de scafandru pe figura. In curand, se va exprima democratic la urne si foca de la circ. Ati vazut-o cum jongleaza cu mingea? Foca are tehnica maradoniana. Domnilor din FRF, va rog sa nu discriminati foca, asa cum ati procedat cu alegatorii de la Divizia C, pe care Marcel Puscas zice ca i-ati facut giboni. Giboni, dom’le, giboni? Prezentati-le scuze!

In Campania din 2014, Burleanu a promis ca va aduce specialisti din Germania. A reusit, a reusit, bravo lui, a reusit! Lupescu a jucat opt ani in Germania. IONUT LUPESCU TREBUIE SA  DEVINA PRESEDINTE AL FEDERATIEI PENTRU CA FOTBALUL ROMANESC SA REDOBANDEASCA ANTICORPII MENITI SA NEUTRALIZEZE DACIADA.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!