Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Fuego-Clocotilde, coliziunea politica a mileniului!

Fuego-Clocotilde, coliziunea politica a mileniului!

Autor:

Confruntarea Hillary Clinton-Donald Trump e bataie cu flori pe langa meciul Nicusor Dan-Fuego. Coliziunea mileniului, s-au luat intre ei greucenii!

 

Fuego are portjartier, Nicusor o are pe Clocotilde, cum a botezat-o just Nic. Iliescu. Eu mizez pe Clocotilde, dar nici cu pastramioara sensibila Fuego nu mi-e rusine. Fuego e om de razboi. Cu perne. “Diaspora mi-a dat 7.000 de voturi, noi n-o sa le dam tot Fuego!”, a fost sloganul foarte reusit al “Uniunii Salvati Romania. De Nicusor Dan” (Valentin Boeru, in “National” de ieri). Fuego s-a sucarit, normal. Era in joc demnitatea lui de bard cu lenjerie de la Victoria’s Secret. Lucrurile nu pot ramane asa! Daca-ti frige Fuego o poseta in cap, uiti si tabla inmultirii, Nicusoare! Scoate-o pe Clocotilde la inaintare, ca sa echilibrezi fortele! Frantuzoaica parleaza o limba romana mai vie decat versurile lalaite de Fuego si cred ca se barbiereste mai des ca rapsodul cu obrajori pufosi. Cu barba lui Remus Cernea si glasul de privighecioara al lui Fuego putem castiga si la Eurovision, daca o punem pe Clocotilde managerul trupei.

Dupa alegerile locale, USB (“Uniunea Salvati Bucurestiul”) s-a transformat in USR (“Uniunea Salvati Romania”). In decembrie, Nicusor poate sa faca si USE, cu mentiunea ca E vine de la Eurovision. Cele 7.000 de semnaturi adunate din eroica Diaspora vor fi decisive. Adevarul e ca asa procedez si eu, cand ajung in strainatate. Iau lumina de la diasporezi si prima mea grija e sa caut niste patrioti pribegi ca sa-l sustinem pe Nicusor in lupta lui cu Fuego, cu ursul impuscat in centrul Sibiului si cu un personaj foarte periculos, care joaca intr-un film cu duri. Intr-un desen animat care i-a devastat pe Tom si Jerry. Pe soricelul roman il cheama Soricescu. Dar cred ca-l va rezolva Clocotilde. Ce dracu’, s-a antrenat ea cu pastramioara sensibila Fuego si ii va sta in cale Soricescu? Jos Soricescu!


2 comentarii to Fuego-Clocotilde, coliziunea politica a mileniului!

  1. Fabian

    Clocotilde! Ce nume frumos. Parca vad un termoplonjon.

    • jiji

      bine ca nu o vezi pa mata mare,bai b fabian(creier de cioban)


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-11-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!