Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Flori virtuale ati dat, cu sex virtual v-ati ales!

Flori virtuale ati dat, cu sex virtual v-ati ales!

Autor:

Pe la inceputul anilor 2000 s-a mai turnat o miniserie din Dallas. O tampenie. A avut o singura replica desteapta. Un corporatist i-a zis lui J.R. Ewing ca vor tine legatura prin mail. La care J.R. “no, no, no, no! Noi, astia vechi, nu dam mail. Noi ne intalnim fata in fata”.

 

In Romania, cartofii prajiti de la multinationale anunta pe mail si cand se duc la veceu. Si martisoarele – tot pe mail. A duduit Facebook-ul de flori virtuale. Culese – nu glumesc – dintr-o gradina botanica a internetului, nu stiu cum se cheama, ca nu ma pasioneaza. Gradinarul cred ca e un pokemon care fumeaza tigari de-ale lui Andrei Gheorghe, produse in Tara Lalelelor. Ba, copii, martisoare virtuale ati dat, tot virtual veti face si sex! In manufactura proprie. Dar vor exista si avantaje. Inchideti ochii si veti avea fantezii cu ducese! Sau cu eroticul senator Gotiu, chestiune de gust, traiasca libertatea!

In ultimele saptamani, cel mai dorit barbat, inclusiv de catre barbati, a fost directorul olandez de la Raiffeisen Bank. El zice ca are si cetatenia romana, fiindca s-a insurat cu o mare sportiva de-a noastra. Cu alte cuvinte, e baiat bun, tine cu poporul. De cand Van Fanfan Von Eindhoven sau Von Heerenveen s-a plimbat printre manifestantii/datornicii din Piata Victoriei, ca sa-si supravegheze investitia, Banca Raiffeisen a avut succese uriase. Lumea serioasa si-a retras banii. Asa ca bietele angajate dau telefoane persoanelor publice pentru a le avansa oferte. Habar n-am sau ma prefac ca habar n-am de unde obtin numerele unor cantaciosi, fotbalagii, afaceristi si ziaristi, dar au parte numai de raspunsuri galante, din categoria “transmite-i lui Van Fanfan ca-l stimez si ca-l bag!” E frumos, e frumos, mai sunati, mai sunati, reveniti, va rugam, reveniti! Dupa fiecare telefon, domnisoara mai bifeaza un mail. “Nea Cutare a precizat ca-l pretuieste imens pe Van Fanfan si ii infige, dar ii tot infigea si nu se mai oprea!”. Pai asa-i politically correct? Obscenilor!
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!