Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Fiti ingaduitori, pentru ca si noi am fost putzoi!

Fiti ingaduitori, pentru ca si noi am fost putzoi!

Autor:

Inca n-am aflat ce sunt pansexualii, fiindca eu am ramas la emo, dar am inteles ca o pansexuala din partidul lui Sica Mandolina Orban (PNL) a zis ca decreteii nu sunt “funny”, expiratii naibii!

 

Bineinteles ca panarameza a gasit, iute-iute, aderenti. Va rog sa ii lasati in pace! Si noi am fost putzoi. Putzoismul si mucii stersi cu maneca sunt drepturi inalienabile ale pansexualului care viseaza sa fie scorbura unde ursul baga veverita, la inaintare.

Scriu cu detasare despre subiect, pentru ca sunt asimilat ca decretel pe baza de coincidenta. M-am nascut in perioada aia (1970), atat. Sunt decretel de valul doi. Decreteii de rang inalt s-au nascut in 1967 (a doua jumatate a anului), 1968, maximum 1969. Ei sunt adevaratii decretei, pentru ca PARINTII LOR FUSESERA LUATI PRIN SURPRINDERE. Fac si demonstratia. In anul meu de liceu (Sf. Sava), clasele erau pana la litera J. Cand noi eram pana la “a noua J”, clasa a douasprezecea se intindea pana la “a douaspea Y sau Z”. Iar in alte licee s-a ajuns chiar la Z1, Z2, Z5.

Fiindca imi place sa risc, le adresez congenerilor mei (celor inteligenti, nicidecum biciclozaurilor “in trend”) doua rugaminti, legate de Marx si Ceausescu.

Marx. Venea dintr-o famile bogata, era un escroc cu educatie, care cheltuia mai mult decat producea. Burghezul bagabont a intemeiat materialismul dialectic de nervi ca nu-i dadea familia bani sa stea mai mult pe Coasta de Azur. Nu mai acuzati un filozof – hahalera pentru ce a scris acum peste 150 de ani. E ca si cum Cioran ar fi fost trimis in judecata pentru instigare la sinucidere. Scriitorii si filozofii merita cititi, nu urmati. Pot fi si citati. La carciuma, ca sa epatezi corporatistele, pe care oricum nu le intereseaza ce zici. Comunistii l-au fetisizat pe Marx (“v-am spus sa nu-l fetisizati pe Marx!” scria Adrian Paunescu, in poezia “Analfabetilor”, publicata in 1979, in revista “Familia” – protest anticomunist facut la timp), iar noi il demonizam pe Marx. Ce s-ar mai distra canalia barboasa din secolul XIX, daca ar sti cum a rascolit secolele XX si XXI!

Ceausescu. Faceti-l ticalos, faceti-l dictator, faceti-l incult, nicio problema! Dar nu-l mai faceti prost, fiindca stiti sa pronuntati in engleza niste titluri de filme sau nume de orase. Extraordinici, extramorocar, ce culti sunteti! Dar putini dintre voi pot sa spuna, fara Google, ceva despre istoria acelor orase sau sa enumere oameni de Larousse care s-au nascut acolo. E absolut jenibil, pe bune, absolut jenibil! Va dau un exemplu de superficialitate a decreteilor. Zilele trecute am revazut filmul “Deer Hunter”, cu De Niro tanar. Marea caterinca a prietenilor mei era sa gaseasca un blegut si sa-l intrebe ce inseamna “Deer Hunter” (vanatorul de cerbi, deer e cerb), iar ala sa raspunda “Draga vanatorule”( draga – dear). Ce calambur fericit, cata ingeniozitate, ce miza mare!
Nu incape, insa, indoiala ca decreteii sunt mai bine aprovizionati intelectual decat pansexualii astia mici. Am auzit chiar ca mucosii de dreapta din Piata Victoriei ar reprezenta noua stanga progresista europeana, Mamaaaa, care m-ai facut si m-ai alaptat! Tefeloazele seamana cu acele cirese de la supermarket, expuse in ladite cu eticheta ” fructe tratate cu imazili si thiabendazole (ma indoiesc ca am transcris bine, n.m.), coaja   nu se recomanda pentru consum”. Da, dom’le, neomarxistii atei sunt niste cirese fara coaja, dar permiteti-le sa-si faca numarul! Fiti ingaduitori, pentru ca si noi am fost putzoi.


1 Comentariu la Fiti ingaduitori, pentru ca si noi am fost putzoi!

  1. Iliuta

    Cred ca e o confuzie. Cescuta a dat un decret ca mamele sa aibe 4 copii dar in anii 80 s-a dat alt decret de pedeapsa pt femeile ce faceau avort. Cred ca decretel e acel tip decopil nedorit de mama. Copii din anii 80 nedoriti. Eu pot spune ca am fost facut din mare dragoste. Multi copii au suferit fiind abandonati si multe femei au murit provocand avort cu andreaua. De la asta vine decretelul nedorit, nedezvoltat inapoiat sens peiorativ…


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!