Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Fara penali, da, fara penali! Adica fara drogati!

Fara penali, da, fara penali! Adica fara drogati!

Autor:

La sfarsitul anilor ’60, Parisul era devastat de anarhisti care isi etalau jegul in numele anticapitalismului. Niste paduchiosi ostentativi. In America latrau hipiotii, care manifestau pentru libertatea sexuala si impotriva razboiului din Vietnam.

 

Cand vorbim despre Germania acelei perioade, ne vin in minte doar tinerii care isi riscau vietile incercand sa sara peste Zidul Berlinului. Dar nu prea stim ce era dincolo de Zid. De fapt, langa Zid, in cartierul occidental Kreuzberg. Din motive lene de inteles, zona nu prezenta interes imobiliar. Preturile apartamenelor erau foarte scazute. Astazi, cartierul s-a dezvoltat, e plin de cafenele si pub-uri, atmosfera e de Centrul Vechi al Bucurestiului – toate se leaga, veti vedea. Dar in anii ’60 -70, in Kreuzberg se aciuasera studenti de stanga, apologeti ai Scolii (socialiste) de la Frankfurt. Ca sa te accepte intre ei (a se citi “ca sa nu te smardoiasca”), te puneau sa reciti din Marcuse sau Adorno. Dormeau in mansarde din blocuri bombardate in al doilea razboi mondial, locatarii se schimbau cu frecventa calatorilor din tramvai, se drogau, beau arak (o tarie turceasca) si mancau shaorma in localurile musulmane din Kreuzberg. Nu va mirati, anarhistii europeni si radicalii musulmani au fost mereu prieteni. Suna ciudat, dar asta se intampla langa Zidul Berlinului, in partea de vest. Bietul est-german satul de comunism se pregatea luni sau ani intregi sa sara parleazul si dadea de specimenele astea, care luptau impotriva “conformismului burghez”.

Nu neaparat de idiotii descrisi mai sus, ci de acest fenomen, incurajat de o groaza de elite intelectuale, s-a lovit Petru Dumitriu, cand a ajuns in Germania si, mai ales, in Franta.

Suna banal, adevarul e de cele mai multe ori banal, dar istoria si ebulitiile sociale nu sunt ce par a fi. Organizatia Rezist este o replica intarziata (si mai perversa, fiindca se pretinde de dreapta, dar si-a propus sa distruga patronii) cu 50 de ani a fenomenului America – hippie, Paris 1968 si Germania – Kreuzberg. Rezist a luat de la inaintasi vandalismul, viciile cu adevarat letale, ura fata de familia traditionala si fata de Biserica.

Din aceste motive ma voi duce la referendum, pe 7 octombrie, si voi vota pentru Familia traditionala. Au aparut materiale filmate cu lideri Rezist care povestesc cum se drogheaza. “Pe strada Educatiei, in ceea ce ei numesc Casa Justitiei”. Refuz sa-mi imaginez ce ar face pe bulevardul Castitatii. Nici nu era nevoie de probe, pentru ca se stia in oras de apucaturile lor – plus ca asa am invatat de la ei, ca justitia se face fara probe. Dar vor mai veni probe. Si despre droguri, si despre finantatorii Rezist. Va drogati si vorbiti despre  “viitorul copilasilor”?

Cum ati zis voi, ideologilor de joint? Ca trebuie sa iesim la vot? Perfect. O sa iesim la vot, pe 7 octombrie. Si ce strigati voi? “Fara penali”. Corect! Fara penali. Adica fara drogati. Si dupa aia, ne vor face pesedisti si putinisti toti neomarxistii atei. Curand, foarte curand, Romania va scapa de boli precum Rezist, USR si anticoruptia macoveista. Atunci vom putea vota iarasi normal. Pentru PNL (fara Orban si Gorghiu), impotriva PSD.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!