Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Facebook inseamna dreptul la nefericire publica

Facebook inseamna dreptul la nefericire publica

Autor:

In tari ca Franta, Italia, Olanda, Austria, Suedia, Belgia, dar si in Grecia, Bulgaria sau Slovacia, partidele care apara traditiile au obtinut procente semnificative in alegeri. De la 7% in sus, ajungand chiar la 15%. Iar Marine Le Pen a saltat 22% in primul tur al prezidentialelor si pe urma s-a dovedit un politician tranzactional, dezamagindu-si electoratul si tradand idealurile tatalui sau. Marine combinagioaica nu i-a permis inventatorului ei (din toate punctele de vedere) sa intre in sediul partidului. La aceasta mascarada au fost martori zeci de cameramani.

 

Si pentru ca puroiul comunitar mai are un pic pana va tasni din crevasele obrajilor unor globalisti ca Merkel, Macron, Obama (Hillary n-a mai prins loc in enumerarea asta), Alternativa pentru Germania, un partid autohtonist, a scos un neasteptat 13% in alegeri. Cine credeti ca s-a suparat mai tare decat Divina Merkel, mama refugiatilor? Tefeleii romani, adica zgura poponauticii neomarxiste. Degeaba le-au explicat pana si mentorii lor, Liiceanu si Plesu, ca e foarte periculos sa folosesti cuvantul “nazism” cand nu-ti convine ceva. Internationalistii atei i-au mucificat si pe cei doi ascultatori – transmisionisti strecurati langa Noica, la Paltinis. Exista o teorie mai veche decat prostia care ii tuteleaza pe tefeleii decrestinati. Teoria zice ca toti ateii neaga existenta lui Dumnezeu, dar nu s-a vazut ateu care sa conteste existenta lu’ Dracu’. Liiceanu si Plesu le-au aruncat si o premisa perversa – daca esti mare iubitor de migranti si de Islam, poti sa fii luat de antisemit.

Degeaba, tot degeaba, v-am avertizat ca degeaba! Fiindca tefeleii si-au facut o meserie din a se promena pe bulevardele lipsei de logica, nu-i poti convinge nici cu argumente economice. AFD (condusa de-o lesbiana de-a lor, Alice Weidel!) s-a ridicat si pentru ca “Globalizarea a devenit un motor de coruptie in Germania. De la Adidas la Siemens si Daimler – lunga spirala a coruptiei prin care marile companii financiare isi cumpara succesul.” (titlu kilometric din “Ziarul financiar”). Siemens, Daimler si Rheinmetall sunt vinovate de infractiuni de coruptie in Grecia, tara pe care o hartuieste Merkel, mamica migrantilor( sunt sigur, sigur ca n-are vise erotice incestuoase cu ei!), dar si protectoarea corporatiilor. Degeaba, repet, degeaba le arati tefeleilor adevarul! Inrobitii pe cale bancara au fost dresati sa iubeasca falansterele multinationale, aceste expresii ale socialismului elevat, si sa-i urasca pe patronii romani.

Nicaieri in lume facebook nu a sadit atatia bulbi de ignoranta rezistenta ca in tara in care nefericitii fara lecturi share-uiesc invitatii in Piata Victoriei. Facebook inseamna dreptul la nefericire publica. Un om destept citeste o carte si zice “ba, ce prost sau ce incult sunt, cartea asta ma trimite spre o alta carte, trebuie sa o citesc si pe aia, daca vreau sa evoluez!” Cetateanul revoltat de pe internet gaseste spatiu infinit pe facebook si, oricat de prost ar fi, se consoleaza repede ca intotdeauna va descoperi gogomani si mai impliniti decat el, tampitozauri foarte diversi, cu extinderi in toate domeniile, in toate orientarile sexuale sau religioase (atei pasnici sau satanisti feroce). Ca sa simplificam, cu extinderi in toate nefericirile. “Toate familiile fericite se aseamana intre ele. Fiecare familie nefericita, insa, este nefericita in felul ei”. Astea sunt primele randuri din Anna Karenina.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!