Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Erectii patriotice

Erectii patriotice

Autor:

Sasul elocvent ca un Trabant a avut o erectie patriotica. “Ridicati-va la demnitatea Centenarului si nu schimbati legile Justitiei!” Asa a scartait sifonierul sibian, in speranta ca-l va asculta Parlamentul. Sigur ca da, si pastrati si protocoalele binomiste, considerati-i si pe procurori magistrati, cand ei sunt, de fapt, niste avocati ai Statului!

 

Dar sa vedeti cum s-a ridicat somnorosul imobiliar Iohannis la demnitatea Centenarului. El si ingramadita Dancila (adica mana inarmata a lui Dragnea, care trage pe mai multe fronturi) au semnat Pactul pentru Migratie. Asta inseamna ca extremismul religios va veni in tara extremismului ateist, reprezentat cu onoare de tefeloaze. In suita extremismului religios se vor afla talharia si violul, potrivit stirilor venite din tarile conduse de Macron si Merkel, unde migratorii s-au impus, felicitari! America a respins Pactul pentru Migratie. Luand lumina de la Washington, Italia, Ungaria, Polonia, Bulgaria (da, Bulgaria!), Cehia si Slovacia au zis si ele “nu, multumim!” La fel au facut si Australia, si Israel. Danemarca si Elvetia se mai gandesc, dar au viteza de gandire a lui Iohannis.

Oricum, pentru Danemarca si Elvetia e tarziu, sunt deja invadate si mie nu-mi pare rau. In ianuarie 2009 m-am plimbat prin zona Berna. Pe atunci, problema elvetienilor era Romania. Sa nu fac discriminari. Aveau boala si pe Bulgaria. In Elvetia se organizeaza referendumuri cantonale la doua trei-saptamani, pe diverse teme. Sunt si referendumuri in localitatile mici, cu mize la fel de neinsemnate – “mai punem sau nu un tobogan la locul de joaca de la gradinita?” Pe 8 februarie 2008 a fost referendum unitar – in toate cantoanele, ca sa fiu explicit – privitor la circulatia si integrarea cetatenilor din Romania si Bulgaria. In puncte de maxima vizibilitate (benzinarii, autostrazi, gari, supermarketuri) trona un banner de doi metri pe unu, care infatisa un corb, o cioara si un pui inaripat. Adica o familie. Cele trei zburatoare de culoarea funinginei deloc biodegradabile stateau deasupra hartii elvetiene, maestrul de la planseta sugerand astfel ca migratorii romani si bulgari ar fi vrut sa hartaneasca acel contur cartografic, care era imbracat in steagul helvet. Textul era scurt. “Ouvrir la porte aux abus? NON Roumanie et Bulgarie!” Pana la urma, referendumul s-a fasait, fiindca  neosocialistii de la Bruxelles le-au transmis elvetienilor, pe cai neoficiale, ca ar fi preferabil sa strice niste milioane de franci cu migratorii si infractorii decat sa-si puna in pericol marele atu, secretul bancar. Intre timp, elvetienii au cam sfeclit-o si cu secretul bancar.

Dar cine credeti ca aplauda, la noi, Pactul pentru Migratie? Useristii, fireste. Utecistii bruxellezi n-au prins comunismul, dar fac socialism la seral. Deloc intamplator, USR are toate literele din URSS. Ca sa fie armonie de Centenar, le dedic useristilor un titlu pe care l-am dat in urma cu sapte-opt ani. “Afte-n gura, dreptate!”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!