Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Elena Udrea, unde sunt lichelele care-ti lingeau inelele?

Elena Udrea, unde sunt lichelele care-ti lingeau inelele?

Autor:

“Gazeta Sporturilor”, prin Costin Stucan, a gasit-o, in Costa Rica, pe Elena Udrea si a facut un dialog – reportaj – interviu cu impetuoasa conchistadoare buzoianca, inainte cu cateva zile de verdictul in Gala Bute.

 

Stucan stie sa scrie si a prezentat o Udrea de care mi s-a facut putin mila. Bate inspre o varsta critica a femeii, farmecul ei e la lichidare si are bovarisme de Evita Peron (“Netflix imi da un milion de dolari ca sa faca un serial cu mine”, “vreau sa conduc Romania” – lasati, doamna, lasati!). Udrea reuseste, insa, o descriere izbutita, chiar o sinteza fericita, a Miscarii Rezist. “Uitati-va pe cine am sustinut eu. Pe Cristian Preda. Pe Siegfried Muresan, care a plecat din partid. Nu ti-e rusine? Sa o faci pe moralul cand banii tai din campanie au fost de la Pinalti, din Microsoft? Te duci si faci pe hashtag rezist in Piata cand tu ai fost pus pe lista de Elena Basescu si sustinut de Elena Udrea.”

Lichelismul si ingratitudinea nu se opresc aici. Daca m-as fi numarat printre zecile sau sutele de libidinosi care au lins inelele Elenei Udrea, astazi i-as fi luat apararea. Fostii lingai tac, fiindca lingaii nu sunt barbati. Patru exemple de oameni de caracter – mai jos! Cartea “Imparatul  cu Sapca, Regimul Basescu si elitele sale”. Paginile 821 – 822. Toata “caramida” (1080 de pagini) lui Radu Calin Cristea e asa.

“Am devenit fan al Elenei Udrea drept reactie la tertipurile jalnice la care se preteaza oameni in aparenta seriosi, doar pentru a da un bobarnac presedintiei. In loc sa admita ca doamna cu pricina poseda o capacitate de seductie iesita din comun, reporterii au cautat s-o discrediteze prin cea mai neinspirata modalitate: insistand asupra rotunjimilor ravisante ale corpului personajului.” (Mircea Mihaies,”Romania literara”, 20.07.2005). “Corpului personajului”? Asa scrie un critic literar?

Omagiul lubric slobozit de Mihaies a fost dus spre ebulitie spirituala de Patapievici, dupa patru ani. Actul pe cont propriu dureaza mult la acesti yoghini ai bibliotecii. “Corpul doamnei Udrea este filmat in gros-plan astfel incat pantecul, coapsele, sanii, degetele de la picioare sa iasa, in mod sexual, in evidenta. Iar acest lucru se intampla nu o data, ci de mii de ori; si nu intr-o singura zi, ci zi de zi; si nu oricand, ci ori de cate ori vine vorba de ea, pe jumatate de ecran, in timp ce pe cealalta are loc infierarea.” (H. R. Patapievici, EVZ, 03. 09.2009)

Stati un pic, sa saliveze si Tismaneanu! “Ce face atat de grav Elena Udrea spre a merita oceanul de ura revarsat la adresa ei?” (V. Tismaneanu, voxpublica, 17.12.2009.) Daca nu face nimic grav, du-te s-o aperi si azi, in Piata Victoriei!

Voi incheia cu tristul si etern nerezolvatul Baconschi. “Eu, Elena, sunt foarte bucuros sa lucrez cu tine. Trebuie sa faci eforturi monumentale ca sa nu cazi sub farmecul tau. Esti inteligenta, esti frumoasa, esti tenace… (Teodor Baconschi, teolog, diplomat si antropolog religios, Hot News 21.11.2010)

Mai aveti tupeu sa le reprosati ceva poetilor ceausisti? Despre amarastencele care isi vand trupurile spunem ca sunt prostituate. Dar despre barbatii care scriu asa, ce spunem? Doamna Udrea, cat v-au costat (de fapt, cat ne-au costat pe noi) trubadurii astia intransigenti cu hotii?    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!