Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » E bun Basescu, e bun

E bun Basescu, e bun

Autor:

Dupa ce a fugit Udrea, i-am scris lui Basescu (sunt convins ca n-a citit) “rezista, Basescule, rezista! Ti-a placut, nu, ti-a cam placut cum a facut Tolontan Dosarul Transferurilor? Atunci mi-a placut si mie cum a a rezolvat-o pe Udrea!”.

 

Alaltaieri, insa, chiar mi-a placut de Basescu. E bun, n-ai ce-i face. Matelotul era in emisiune, la Denise Rifai. Iar zglobia l-a intrebat cine ar fi de preferat pentru stanga politica. Dragnea sau Ponta? Raspunsul a fost formidabil. “Amandoi sunt la fel de toxici. Cred ca o varianta mai buna pentru stanga ar fi marxistii de la USR”. Eu v-am zis de mult ca utecistii astia noi sunt cum sunt. Socialisti “proeuropeni”. Oricum, va prezint scuze fiindca scriu iar si voi mai scrie despre atei in Postul Pastelui. Socialistul este un comunist care n-a apucat sa faca rau. Iar “proeuropean” inseamna forma fara fond. Si daca n-ar vrea, Romania ar face parte din Europa. In istorie, toate tarile au avut revendicari legate de granite. Dar nici macar dictatorii nu s-au certat cu geografia. Socialistii noi, insa, au mai mult tupeu decat comunistii vechi. Impart ei certificate de european, exact ca golanii de pe timpuri, care ziceau “iti dau interzis in centru!”.

Cat despre alianta Ciolos-USR, aflati ca marile probleme nu sunt Oana-Maria Bogdan si Andrei Caramitru. Astia vorbesc ca Lenin in Elvetia, pot sa aiba si adepti, nu conteaza, pentru ca n-au condus nimic pana acum. Madam Bogdan a trecut pe la Ministerul Culturii, dar la cate nastrusnicii a facut Guvernul Ciolos, pe duduie n-a remarcat-o nimeni. Si e excentrica, va dati seama ce minuni au realizat ciolosistii, daca dezinhibata n-a batut la ochi. Adevarata problema e Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii. Domnul Liiceanu a spus ca Voiculescu “mi se parea angelic si l-am bagat in edificiul meu afectiv”. Cred ca are apartament in edificiul ala, iar Heidegger, care nu era angelic, sta modestino intr-o garsoniera. Fiti atenti ce a declarat angelicul: “Ideea ca un biocid care nu este conform nu afecteaza siguranta pacientului este puerila”.  Asa o fi, dar angelicul a terminat Facultatea de Stiinte economice. Draga “Mama Leone, tu sei un Angelo”, spune-ne si noua daca la voi, la ASE, se facea si biochimie! Te pricepi la stiintele economice ca la medicina? Stii chimie si biologie cat istorie? Ca am vazut ce enormitate ai detonat. Ca polonezii au avut “Solidaritatea” lui Walesa si noi nu ne putem compara cu ei. Noi am avut Rezistenta din Munti, Everestul anticomunismului. “Solidaritatea” lui Walesa e o prastie cu invizoace, o teava de cornete pe langa Rezistenta din Munti.

Cand tehnocratii conduceau Romania, brechingniuzul la televizii era de doua feluri. Se dadea brechingniuz cand era condamnat un politician sau un patron roman si cand i se facea o inscenare unui doctor. Dar cand un doctor era agresat in spital, nexam brechingniuz. Desi agresarea unui medic ar trebui sa intre la ultraj. Medicul, insa, nu e magistrat. E un intelectual periferic, pai cum sa nu! Si un lucrator la Stat inferior. Are si halat nasol. Alte uniforme sunt frumoase.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!