Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Dupa un doctorat in muci, Ciurli Burli face si o specializare in matreata

Dupa un doctorat in muci, Ciurli Burli face si o specializare in matreata

Autor:

Ciurli Burli de la FRF s-a plans ca n-a ajuns fotbalist pentru ca „erau selectiile viciate“. Extramorocar si extraordinici!

 

E ca si cum ar zice puricele „dom’le, e evident ca eu am trompa mai mare decat elefantul, dar m-a lucrat jigodia asta de elefant si a ajuns el smecherul padurii“! Ciurli Burli e fiu de fotbalagiu. Un fotbalagiu cotonogarel, dar fotbalagiu. Cine are mai multe sanse la o selectie? Un copil de muncitor sau unul de jucator cu 200-300 de aparitii in Divizia A? Emblematic pentru Mitrea Cocor cu wireless e ca, la 3 zile dupa ce a fost parasutat in functia de  presedinte al FRF, l-a decorat pe primul lui antrenor. Care n-a reusit sa-l faca fotbalist! Logic, nu? Dati-i o minge lui Ciurli Burli. Va calca pe ea. Daca mingea ar fi plina cu excremente, Ciurli Burli ar umple publicul de pistrui.

Dar sa trecem la lucruri concrete. Care produc pagube fotbalului romanesc. In primul rand, Federatia a mai pierdut doua procese cu Dumitru Mihalache si Sandu Stici, concediati din FRF fiindca veleitarul venit din hemoroizii Moldovei n-avea loc de oamenii care se pricep la fenomenul in care lucreaza. Acum, FRF trebuie sa le plateasca salariile restante. Dar aceste daune nu-l impiedica pe nepriceputul profund Ciurli Burli sa-si mai impopotoneze panoplia cu inca o diploma inutila. Potrivit site-ului mesgo.org, baiatul care se califica la locul de munca in calitate de sef face un curs la UEFA. Prescolarizarea lui costa intre 20.000 si 30.000 de euro. Sunt tare curios cine plateste. Fricosii care l-au votat ar trebui sa pretinda urgent un raspuns. Banii ii da UEFA sau FRF? Ar mai fi o posibilitate. Sa plateasca el pentru zarzavatul ala de masterat. Dar eu nu-l vad dand 30.000 de euro din buzunar pentru fotbal, o chestie care nu-l intereseaza. Avioanele, cazarile si diurna (500 de euro) le suporta FRF, de asta fiti convinsi. Dupa ce isi va trage si acest doctorat in matreata, academicianul in muci se va intoarce de la UEFA si mai ingramadit decat a plecat. Ca sa va dati seama cat e de inteligent, uitati-va in ce comisie UEFA s-a bagat. Aproape toti presedintii de federatii sunt in Comisia Asociatiilor Nationale. El e in Comisia de Marketing. Gabriel Oprea, Vasile Dancu, voi ce ati avut in cap cand ne-ati abuzat cu vietatea asta?


2 comentarii to Dupa un doctorat in muci, Ciurli Burli face si o specializare in matreata

  1. itic

    iar ti-ai umplut capul de rahat si ai scuipat pa urechile-ti clapauge,prost tata prost,cum ti-ar zice amicu banciu

    • Cristian

      rabi itzic..nu ii ajungeti “in spada metaforei si a comparatiei” nici la inceputul siretului lui Boanchis.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!