Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Dupa Strasbourg e clar ce trebuie sa facem. Sa primim refugiati

Dupa Strasbourg e clar ce trebuie sa facem. Sa primim refugiati

Autor:

In dimineata zilei de 22 Decembrie 1989, foarte multi propagandisti s-au dus la serviciu ca sa-i infiereze pe manifestantii de pe Magheru. Dupa ce a plecat elicopterul, propagandistii au intors armele, iar Nicolae si Elena Ceausescu au devenit “odiosul dictator si sinistra lui sotie”. In continuare, propagandistii s-au luptat cu teroristii (hait!) si pe urma si-au tras certificate de revolutionari. Acesti nemernici supremi primesc azi pensii de eroi.

 

Pe 11 decembrie 2018, europarlamentarii romani se aflau la Strasbourg ca sa spuna ca tarisoara lor e dornica, e chiar zapacita sa primeasca migranti. Dar un nenorocit a deschis focul pe strada, iar viteazul Cristian Preda a scris pe facebook (unde in alta parte?) ca e “blocat in sediul Parlamentului European.” Aoleuuuu, pai daca ai fost blocat, atunci meriti si certificat de luptator antiterorist si o pensie de vreo 15.000 de euro pe luna, pentru ca te-ai sacrificat pentru noua Europa. Dupa logica asta, si Elena Ceausescu merita certificat de revolutionar, ca si ea a stat “blocata” in Comitetul Central, vreo doua ore. Cand il vad pe europarlamentarul Preda ma intreb intotdeauna daca oasele lui sunt facute din plastilina sau chiar dintr-o materie si mai moale. Pe Preda l-a facut om Elena Udrea. I-a dat inca un mandat de europarlamentar. Eu am invatat ca un barbat ii ia apararea unei persoane care l-a ajutat, daca acea persoana da de greu. Eu pot sa o injur cat vreau pe Udrea. Dar codul onoarei, minima eleganta si estompata barbatie ii impuneau lui Preda sa o apere pe Udrea. Nu conteaza, pentru Preda nu trebuie sa conteze, ce a facut combinatoarea. Macar ea a riscat. El a profitat si acum se ascunde. “E blocat” in Parlamentul European. Alaturi de Busoi, care cotcodacea si el ca a fost “blocat”. Bai, teroristilor, totul pana la Busoi! Ca-i plapand. Un partial eclozat reprezinta Romania la Strasbourg.

O buna impresie au lasat si posturile franceze, dar si bucurestene, de televizie. Francezii il numeau pe terorist “le jeune” (tanarul), cu tandrete. Si ii prezentau poza, dar nu spuneau de ce nationalitate e “tanarul”. M-am uitat cu atentie la poza. Cred ca bunicii lui sunt Robert Redford si Ursulla Andress, iar parintii Bjorn Borg si Mariana Simionescu, deci e roman de-al nostru, trebuie sa-l adoptam urgent. In felul asta ne vor aprecia si formatorii poporului roman, tot in numar de patru – Decebal si Traian, Juncker si Timmermans. Si pe urma trebuie sa luam de la Strasbourg tot ce e bun, adica taxe pentru romani si subventii pentru migranti. Deja suntem pe un drum luminos. Medicii si profesorii pleaca, fiindca n-avem fonduri pentru ei, dar gasim bani pentru securisti si magistrati. E drept, ne ajuta si strainatatea. Da bani, prin oengeuri, pentru “tinerii” (“les jeunes”) frumosi si liberi din Piata Victoriei. Asa ca suportam, de doi ani, narcodictatura tefeloazelor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!