Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Dupa meciul cu Palada, Don King a pus ochii pe Gotiu!

Dupa meciul cu Palada, Don King a pus ochii pe Gotiu!

Autor:

Desi a avut loc intr-un studio de televizie, meciul de karate si imprecatii dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu n-a fost transmis in direct, desfasurandu-se intr-o pauza publicitara. A castigat Palada, prin K.O., in cinci secunde, senatorul userist Gotiu dovedindu-se la fel de viteaz ca un sac de box umplut cu ce lasa calul, cand ii pui punga la spate.

 

Presa de investigatii – in delir! Intrebari peste intrebari! I-a dat la muzicuta? I-a dat de l-a julit? I-a dat borsul? I-a dat perversa pesedista? I-a dat “lovitura Vama Veche” – adica pozitia preferata a lui Gotiu, la orizontala, in nisip, cu petul gol alaturi? I-a dat drumul la somn? I-a dat sa zaca? Provocatorul intrat in politica pe filiera parsivo – ecologista “Salvam, Salvam!” l-a facut nesimtit pe Palada. Cum o fi sa-ti spuna ca esti nesimtit unul care soileste in Parlament?

In deschiderea meciului Palada – Gotiu au luptat, in urma cu doi ani, alti viteji. Daca va amintiti, propagandistii cu salarii la zi de la Hot News s-au smardoit cu idealistii de la Nasul TV, platiti cand Sfantul Asteapta cade in an bisect. Baietii deontologeau cu abnegatie in aceeasi cladire. Din pura intamplare, desigur. Meciul a fost la categoria semi-(Mona)Musca. „N-ai zis ca e voie sa ne prindem si-n cravasa, bulangiule! Aoleu, ochelarii mei, mi i-a cumparat mamica in rate! Stai, stai, ca mi-a sarit pantoful, o luam de la inceput! Nu da la cap, ca am fost bolnav cand eram mic! Te spun lu’ Basescu! Lasa, ca vin io cu doamna Macovei! Nu ma trage de tricou, ca te torn la Ambasada!”. Tin minte ca Gigi Duru’ — Titi Muschi — Smardache Ion a fost seful de la Frozen News (ca nu s-or plati nici acolo salariile la infinit), un tarcovnic barbos cu ecluze in arhiva SIPA. Golanii barfesc ca era nedres, dupa o seara la terasa cu Monica, dar eu nu sunt dispus sa acreditez baliverne. Monica e fata desteapta si stie ca bautura merge cu poezia, hai noroc, nu cu justitia, hai sifon!

Sistemul are o singura sansa in fata PSD, dar la luptele feminine. E imperios necesar sa o scoata din rezerva pe Sorina Matei. Soneria ar putea fi rapusa doar de un combinagiu sincer, invitat la emisiunea ei. Cand isterica va zbiera „de ce furi, dom’le, nu ti-e rusine, dom’le?”, ciorditorul politic ar iesi onorabil intr-un singur fel. „Fur pentru ca am familie. Mi se pare un motiv temeinic si mai moral decat orice exercitiu de propaganda. Ce, ai vrea sa cheltui banii cu tine? Decat sa sparg un leu cu tine, mai bine ma fac om cinstit!”

Cu toate ca a pierdut prin K.O., Gotiu ar avea o mare sansa daca l-ar cunoaste pe celebrul impresar Don King. Cand Doroftei a boxat cu un sportiv manageriat de celebrul cabotin cu haina de chinchila, caciula de chinchila, fular de chinchila, lenjerie cu chinchila inclusa, Don King cel de chinchila a intrat telefonic intr-o emisiune si a zis de paispe ori “for the great romanian people”. Ei bine, “the great romanian people” e in masura sa-i furnizeze lui Don King un campion, pentru meciurile de la Las Vegas. Pe Gotiu. Va intra in ring in pauzele dintre reprize si va juca finala Campionatului Mondial la poker pe reactii din categoria “naturalia non sunt turpia” (lucrurile naturale nu sunt rusinoase). Degeaba va avea adversarul un full de stranuturi cu muci in coada. Gotiu il va zdrobi cu o quinta royala de flatulente.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!