Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Dupa excelentul rezultat cu Polonia, Ciurli Burli ar merita sa fie presedintele Romaniei

Dupa excelentul rezultat cu Polonia, Ciurli Burli ar merita sa fie presedintele Romaniei

Autor:

Tatal presedintelui FRF a dat un interviu in “Fanatik”. E de retinut un avertisment. “Am vazut ca apar nume pe lista candidatilor de la FRF, dar cred ca nu au trei voturi de fiecare. Eu le transmit sa stea linistiti, sa astepte, ca nu mai e mult pana la alegeri!”

 

Gerul, inghetul, Siberia! Nu v-a luat frigul? Pe sira spinarii? Ati uitat ce intelege Ciurli Burli prin alegeri? Opt oameni au ajuns la inchisoare, in martie 2014. Iar tatal lui Gica Popescu – in pamant. Parintele lui Mitrea Cocor cu wireless nu-i un nuantat. El vorbeste abrupt, ca tractoristii la ora inchiderii. Zice ce banuieste sau ce stie. In mod normal, ar trebui sa fie vreo cinci, sase candidati, ca sa nu mai apara surprize. Sau chiar vreo cinci, sase candidati titulari plus trei, patru rezerve. Cunoscand trecutul, ar fi normal sa ne ingrijoreze si o declaratie a lui Andrei Vochin. Supremul numarator de cornere a zis ca “ne pregatim sa o luam de la capat”. Aoleu, exact asta ne lipsea!
Dar poate ca tatal domnisorului de la FRF nu se gandeste la alegerile fotbalistice din 2018, ci la astea politice, din decembrie 2016. O fi auzit si el zvonul ca fiul sau va fi retras? E posibil oare sa fie ascuns pe undeva, prin atenansele politicii, ca functionar obscur la o ambasada? Dupa cum merg lucrurile, nu-i exclus sa-l bage baietii la conservat, cateva luni, si pe urma sa ne fie prezentat ca nou. O minune de trufanda, candidand la presedintia Romaniei! In 2014, tot taticul lui s-a scapat ca asta-i obiectivul. Colegiul National de Aparare l-a bifat, un doctorat in nimic are, asa ca-i candidatul perfect pentru o functie pe care Iohannis a golit-o de orice continut.


1 Comentariu la Dupa excelentul rezultat cu Polonia, Ciurli Burli ar merita sa fie presedintele Romaniei

  1. jijij

    acei 8 oameni au furat si ca orice hot au intrat la ocna;numai ca ocna s-a dovedit statiune balneara ,pentru ei;in plus au dovedit ca stiu si altceva decit futbol,au devenit membrii ai uniunii scriitorilor;gica popesc.a fost cel mai fraier dintre acesti hoti,recunoscindu-si vina prin returnarea unei parti din banii furati,vorba aia si f—t si cu baniiluati. asta e adevarul panaramezule,


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!