Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Dragnea si Ponta sunt ca Nisa si Berlin

Dragnea si Ponta sunt ca Nisa si Berlin

Autor:

Dupa 11 decembrie, se pare ca exista doar doua persoane care n-au aflat ca PSD a castigat alegerile. Iohannis si Dragnea.

 

S-a votat schimbarea ca sa fie totul la fel. Chiar daca nu spune (i-ar fi si greu), sasul elocvent ca un Trabant se gandeste tot la “Guvernul meu”, iar Dragnea… Aici s-a schimbat, totusi, ceva. Dragnea a prins un procent consistent si aproape neverosimil, dar e mai timid decat in opozitie. Deja legendarul colector de voturi si de la vii, si de la morti e terorizat de unii pe care nu i-a votat nimeni. Dragnea, daca stiai ca incurci si te incurci, de ce ai mai castigat alegerile? Era clar ca nu vei fi premier. Nici n-ai aspect, clasa, cazier, cultura si vocatie de prim-ministru. Dar de ce n-ai pregatit un candidat fara fisuri? De ce ti-ai batut joc de milioanele de oameni care au pus stampila pe gasca ta de combinagii tarsalosi? Bine ca nu v-am votat! Sunteti mai muti decat mumia mormaita de la Cotroceni! De ce votul romanilor a ajuns asa, o chestie consultativa, o vrajeala? Cu 45% si cu Tariceanu (care se dovedeste, deocamdata, mai viril – sigur, il ajuta si prodigioasa cariera matrimoniala) in spate, trebuia sa-l ingramadesti pe culoarele de la Cotroceni pe nascut-ingramaditul Iohannis.

2016 e ca 2012, cand USL a castigat alegerile cu 70% ca sa stea patru ani in joc de poignet, ca acolo se monteaza catusele, pe la DNA. Bravo, PSD! Ai lideri de exceptie! Dragnea si Ponta sunt jenibili ca nemtii si francezii. A navalit camionul mortii pe Promenade des Anglais? Sa vina un camion si la Targul de Craciun de la Berlin!


4 comentarii to Dragnea si Ponta sunt ca Nisa si Berlin

 1. Fabian

  Peste doi ani, cel mult, Dragnea va spune i-am batut de s-au cacat pe noi!

  • Costea

   Este exact ca pe vremea lui Ponta. Dragnea si Tariceanu nu vor deranja Sistemul, caci se pare ca deja au batut palma, iar apoi Sistemul ii va baga la gherla. De ce i-am mai votat, daca tot nu fac schimbari?

 2. cobe

  Sistemul mafiot statal al coloniei nu a obtinut victoria,deoerece este populat cu mercenari,doar stapanii coloniei au invins din nou vointa poporului,ca in 2012.Purtatorul de cuvant al marelui licurici ne-a si amenintat sa ne dam pe brazda,altfel o patim ca in Siria,adica vom fi executati de pe blocuri de tragatori lunetisti cam ca acum 27 de ani.Schimbarile vor fi numai cele ordonate de stapanii coloniei si nimic mai mult,sa nu uitam ce a patit un presedinte(numit de unii satrap)ce s-a crezut independent.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!