Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Doi pacienti, C. T. Popescu si Dancu Somnifer

Doi pacienti, C. T. Popescu si Dancu Somnifer

Autor:

La dezbaterile lesinate de la televizii se gargariseste despre fake news. Intr-o presa in care saracia e intrecuta de comoditate si de lacomia fosilelor tupeiste, ar trebui sa vorbim despre fake writers, despre dilosii solemni care nu sunt nici pescari, nici bucatari, dar pescuiesc in saramura gazetariei. Azi am doi pacienti.

 

C.T. Popescu. Tenismanul farfuriot a tribulat “i-as pupa piciorutele, adidasii Simonei Halep!” Dar chilotii lu’ mamaie nu te-ar tenta? Iti place firma Adidas ? Noi vrem sa-ti dam Puma! Du-te la filme porno, ozenistule cu gecuta de fochist, ca sportul n-are nevoie de fetisisti ! Sau poate ca faci gesturi biblice! Atunci nu mai injura Biserica si Familia milenare, ca sa fii in trend (turma), aidoma unui Coco Fifi, perusule de varsta a treia! Ai avut pareri hapciupalitice si despre presedintele SUA. “Trump e un dement liber!” Totusi, sa nu-l confundam pe Trump cu autocritica! Eu stiam ca Stela si Arsinel sunt de-o rapacitate inegalabila, dar chiar asa, au luat toate pastilele de la Farmacia Inimii, Catenaaaa? Popescule, Popescule, sa scrii intr-un stil viu ( o faci, nu contest) , sa vorbesti dezinhibat, nu inseamna sa fii iresponsabil! Editorialistule furios, n-ai inaltat niciun ziar, dar ai distrus RODIPET ! Fiind un mare specialist (si) in capitalism, ti-ai inchipuit ca patronul arab de la RODIPET te va subventiona, ca Iliescu.

Vasile Dancu. Nu-mi iau vorbele inapoi ! Maestrul nea Vasile e un talent de dimensiuni fluviale. Se revarsa kilometric si tulbure, pretios si adormitor. Acest Leonte Rautu cu mustata de gabor clujean s-a exprimat si ‘mnealui despre fake news, in revista proprietate personala “Sinteza”, o publicatie obosita, scoasa cu bani multi , foarte multi si de provenienta dubioasa. Redau finalul compunerii intitulate chiar “Fake news”. “Sa nu uitam ca binele, adevarul, dreptatea sau frumosul, solidaritatea sau compasiunea sunt valori cu un mare potential emotional , cu infinite valente pentru un storytelling puternic, daca nu putem sa scapam de soarele orbitor al lumii post-adevar.” Of, bine ca suntem teferi, dupa miezoasa (seaca) lectura! Ne-a salvat storytelling-ul , care a cazut in mijlocul frazei cu gratia si precizia unui fleosc! Si a inviat textul!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!