Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Doamna Firea, troleibuzele mai au putin si escaladeaza Spitalul Coltea si Teatrul National!

Doamna Firea, troleibuzele mai au putin si escaladeaza Spitalul Coltea si Teatrul National!

Autor:

Ieri n-au iesit prea multe masini in Bucuresti. Ieri a fost zi libera. Ieri nu mai era atata zapada pe carosabil, ca saptamana trecuta. Ieri, la ora 9.30, blocaj si mic scandal in trafic!

 

S-a intamplat intre Piata Universitatii si Piata Rosetti, adica in miezul Capitalei. Se injurau un sofer de troleibuz si un taximetrist, iar oamenii din masinile particulare asistau la spectacol. Dincolo de “baga-mi-as” si “facea-ti-as”, problema se poate rezolva foarte simplu. In dreptul Ministerului Agriculturii, Bulevardul Carol e foarte stramt si sugrumat. Si vara, si duminica, si de Craciun, si in vacanta elevilor. Cunosc zona, trec zilnic pe acolo. Iar troleibuzele mai au putin si escaladeaza Spitalul Coltea si Teatrul National. Si dupa ce ca bulevardul e ingust, baietii inspirati din Directia Programarea si Siguranta Circulatiei de la RATB au pus statia pentru troleibuze chiar in fata la Ministerul Agriculturii. Opresc acolo, uneori concomitent, troleibuzele 61, 69, 85, 90, 91, 92. Solutia? E la mintea oricarui individ care are carnet de conducere. Sa se mute statia 40-50 de metri mai in fata, in rond, in foarte generosul rond de la Piata Rosetti, unde are statie doar autobuzul 311. E asa de greu, doamna Firea? E greu, fiindca e logic. Habar n-am daca talentatii din Directia Programarea si Siguranta Circulatiei de la RATB sunt in subordinea dumneavoastra, dar ati putea sa-i miscati un pic, cu amenintari colegiale, ca aveti experienta, de la Antena 1. Obligati-i sa mute statia de troleibuz in Piata Rosetti si se rezolva cazul. Degajati traficul folosind rondul de la Rosetti! Toata operatiunea va ia cinci minute, doamna Firea!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!