Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Discriminare! De ce nu avem, pentru Centenar, si eroi homosexuali?

Discriminare! De ce nu avem, pentru Centenar, si eroi homosexuali?

Autor:

Un prieten avea o vorba – “daca eram prost, muream la revolutie.” L-am contrat  mereu: “tinerii aia s-au sacrificat, ca sa-si scoata javrele certificate de revolutionar si sa ia pensii.” El plusa. “Ceausescu s-ar fi curatat si fara eroi. Cazuse Zidul Berlinului. Doar nu era sa ramanem singuri in CAER.”

 

Pe urma a venit Piata Universitatii, pe care toti nesimporcii o compara cu mascarada anticrestina din Piata Victoriei. In Piata Universitatii nu existau scelerati ca acel lider Rezist, care a scrijelit pe facebook “Go down, pentru mine a murit un jandarm, scuza ca avea un copil nu tine”, dupa ce o angajata la Jandarmerie a fost lovita mortal de o masina, pe trecerea pentru pietoni. Femeia traversa strada impingand un carucior in care era copilul ei de doi ani. Cand scriam eu acest text, micutul orfan se zbatea intre viata si moarte. Acestia sunt sensibilii care sufera pentru ca Florin Iordache le-a aratat useristilor degetul mijlociu. Stiind cui se adresa, consider ca Iordache a fost foarte decent. Conteaza, oare mai conteaza, ca neoutecistii nu-l scot de doi ani, pe Iordache, din “Muie Ciordache”? Organizatia parazitara “Rezist” are extensii si in Senat, si in Camera Deputatilor. Useristii fac in Parlament, exact, in Parlament, ce nu si-ar fi permis sa faca niciun manifestant din Piata Universitatii la gura de metrou, in fata la Intercontinental, la Dunarea sau la Arhitectura. Parlamentari in tricouri, cu pancarte si cu fluiere – asta inseamna apocalipsa democratiei! Useristii din Parlament au inceput razboiul civil cu galetusa si lopatica. Dar sustinatorii lor de pe facebook profaneaza mame spulberate cu masina.

I-a deranjat un deget mijlociu pe unii care au desfasurat o campanie electorala pe baza de Puie Monta! Si atunci, in 2014, erau in faza de timiditate. In iulie 2018 au inaltat zmeul obscenitatii si au facut apologia panaramezului din Suedia, care-si pusese pe masina placute de inmatriculare cu Muie PSD! Toata vara au recitat Muie PSD. Sloganul e cam lung, are sapte litere, ma mir ca nu l-au uitat. Dar nu era o problema daca il uitau, fiindca aveau sufleori buni – sasul elocvent ca un Trabant si Liiceanu. Cand Ion Baiesu l-a intrebat pe Liiceanu daca a dat vreo muie, filozofache s-a jenat, dupa cum a povestit in cartea “Usa interzisa”. Dar cand aude Muie PSD, din mii de guri, inclusiv feminine, Liiceanu se excita. Imi place ca dau muie si doamnele tefeliste. Bravo, fetelor, sa fie la voi, acolo! Revolutia legebetista a invins!

Dar sa nu ne stricam sfarsitul de saptamana. Useristii pot fi si comici. Vor prinde si utecistii doua locuri in Parlamentul European si refuza sa o puna cap de lista pe Monica Macovei, care nu-i din partidul lor. Dar cum vor proceda oare cand vor primi ordin, stiu ei de unde, sa inceapa campania electorala cu Macovei capitan de echipa? Parca aud ordinul. “Alooo, UTC-ul? Pe primele doua locuri trebuie pusi doi tovarasi de la centru, Monica Macovei si Ciolos. Si gata cu figurile, ca si-asa ati dat-o in bara cu Unirea din 1918! N-ati fost in stare sa promovati macar un erou homosexual pentru Centenar!”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!