AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisDiasporici, nu diasporezi

Diasporici, nu diasporezi

România este în cel mai mare rahat din secolele XXI și XX, dar ni se tot spune să facem pace.

1.Nu poate exista pace cu diasporicii care au forțat granițele, mințind că se întorc din Honolulu. Vorbiți despre anticorupție? Infractorilor!

2. Nu poate exista pace cu ticăloșii rămași acasă care au distrus societatea. Oamenii normali votează PNL și PSD. Pe pesediști i-am ținut doar în „individul amfibiu și vâscos Dragnea” și în „îngrămădita Dăncilă”. Iar de peneliști nu m-am luat deloc, de când aceștia conduc țara și fac numai idioțenii. I-am lăsat să-și întindă plapuma de tembelism pentru că există un pericol mai mare. Acesta se numește USR PLUS. Cu anticorupția lor de corupți oengiști, tefeloazele din Piața Victoriei au distrus o societate, afaceri și familii. În România, anticorupția este mai coruptă decât corupția. Iar corupția este mai simpatică decât progresiștii atei.

3. Nu poate exista pace cu tine, diasporiciule evadat din Italia! Tu vii să îmi îmbolnăvești familia și i-ai votat pe ăia care prigonesc medicii, profesorii și Biserica. Și îmi dai și lecții, îmi dai tu mie lecții! Mă înveți tu cum să votez. În ce calitate? De migrant economic? Tu nici nu știi pe cine ai votat, atât ești de deștept! Într-un exercițiu de inteligență, l-ai somat pe sasul elocvent ca un Trabant  „să vină și să ajute Diaspora din Italia!” Bă, prostoboule, a ajutat vreodată Iohannis pe cineva? Oamenii fără copii înfiază copii. Brr Brr Spielhosen a înfiat case. Iar cei care l-au votat pe Iohannis fac parte din Diaspora (cât de cât) deșteaptă. Sunt și diasporici care i-au votat pe Fred și Barna, Doamne ferește!

4. Nu poate exista pace cu decreștinații care au boicotat referendumul Coaliției pentru Familie. Și dacă n-aș fi avut familie, tot aș fi votat Coaliția pentru Familie. Eram eu și „curvele mele triste”, vorba lui nenea ăla. Ce, vă deranjează că bărbații umblă cu femei? Nu e bine, așa-i că nu e bine? Vreți să dărâmați bisericile, nu? Recunosc, Catedrala Mântuirii Neamului are un mare defect. E prea mică.

5. Nu poate exista pace cu diasporiciul care zice că ține România în spate. Îi dai lu’ tac’tu o sută de euro pe lună și ții România în spate? Tac’tu bea pe caiet la cârciuma din sat. I-ai dat bani lu’ tac’tu, nu României.

6. Nu poate exista pace cu gunoaiele care au umplut facebook-ul cu spectacole de „stand-up comedy” (sper că am scris greșit) în care niște zdrențe de „actoriști” îl blasfemiază pe Iisus. Daaaa? Atunci am și eu umor. Se pot face glume despre rockerii cu geci inflamabile din cauza jegului? Și religia ortodoxă are un mare defect. E prea blândă.

7. Nu poate exista pace cu pluseriștii trecuți de 45 de ani. Cu ăia mici n-am nimic. Și eu am fost tânăr, și eu am fost în Piața Universității. Dar pe bărbosul userist și puriu – care are mai multe puncte de colesterol decât centimetrii ghidonului de trotinetă electrică – eu nu-l iert.

8. Nu poate exista pace cu animalele care nu înțeleg Rânduielile Ortodoxiei Latino – Orientale. În țara asta, Eminescu a scris „Credința zugrăvește Icoanele-n Biserici.” Mai mult de atât nu se poate pe hârtie. Dar ce să știe bestia on-line despre hârtie?

author avatar
Razvan Ioan Boanchis Publicist-comentator
Publicist-comentator la "Național" din 1997. Ziarist original și de contra-opinie. Autor a zece cărți. I s-au decernat numeroase premii jurnalistice și literare. Îl citesc cu plăcere chiar și cei care nu îi împărtășesc părerile. Uneori, nici el nu e de acord cu el.
5.494 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger