Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Diasporezii nu sunt manelisti. Dar avem o epidemie de manele in diaspora.

Diasporezii nu sunt manelisti. Dar avem o epidemie de manele in diaspora.

Autor:

De cand cu pesta porcina, gracilul horticultor Ciolos face pe veterinarul. Se crede Miciurin, pe facebook. De oameni (pacienti si doctori) a avut grija, l-a pus pe  contabilul Vlad Voiculescu ministru al Sanatatii. 

 

In afara de MUIEPSD, doua probleme au framantat, saptamana trecuta, Romania de pe facebook. Boala de cocina care ar putea declansa criza de Craciun si Alina Mungiu. Diasporezii candizi din punct de vedere al informatiei o injura pe Mungiu alaturi de propagandistii de acasa, pe motiv ca indestulata din toate punctele de vedere a grohait ca romanii din strainatate sunt manelisti.

Dragii mei (asa-i expresia), nu v-am auzit ripostand cand liberal-progresita spurca Biserica Ortodoxa si familia normala, alcatuita din mama, tata si copii. N-ati miscat din pliscuri si tastaturi nici cand cireasa de pe porc regurgita ca ar fi bine, chiar foarte bine, ca norvegienii de la Balivernet sa le ia copiii romanilor stabiliti acolo si sa-i dea spre adoptie unor cupluri de homosexuali. Pe atunci, eu ma oferisem sa fiu cosmeticianul Alinutei, pentru ca aceasta doamna care si-a dedicat viata Gratiei merita ca un om talentat (asa cum sunt eu) sa-i faca un peeling peste primul strat de epiderma trandafirie. O apreciam pe Alina, as fi vrut sa o cinstesc cu un pictorial in Playboy, fara photoshop. In loc de colier Hawai, playmate vizionara ar fi purtat la gat doi caltabosi. Ea era pentru mine alpinista spiritualitatii nationale. Se urcase cu macaraua in copac, un sequoia altoit cu Stejarul din Borzesti. Sa nu uitam cand ne invata Alinuta ca e bine sa primim refugiati. Eu am vazut astfel de trenuri (de pe peron) in sudul Frantei si o data in Toscana, la Viareggio, unde erau descarcati migratorii pusi pe comert de plaja. Probabil ca Alinutei i-ar fi placut in trenul refugiatilor. In timp ce ar fi tras semnalul de alarma, ar fi strigat “nu te opri, nu te opri, mai ramai, trenule, in tunelul societatii civile!”

Acum, societatea civila si romanii din strainatate s-au suparat pe doamna Alina Mungiu, deoarece ganditoarea sexy a zis ca avem o diaspora  de manelisti. Ala cu MUIEPSD pe masina e vreun Eugen Ionesco? Oricum, ma bucur ca intelectualii nostri scrobiti au inceput sa recunoasca public ca le place muia. Iar diaspora nu e de manelisti, chiar daca in Italia si in Spania, la petrecerile romanesti, se declanseaza epidemii de manele. Diaspora vine sa protesteze, pe 10 august. Vor fi de cinci ori mai multi activisti Rezist decat diasporezi, dar nu-i treaba mea. Daca ii vor injura pe Dragnea si guvernul lui de pupeze – foarte bine. Dar sa nu se bage ei in subiectul  anticoruptie, ca nu-i treaba lor. Si nici interesul lor. Aici, fiecare cu interesele lui. Daca ambasadele erau interesate de Romania, ne impuneau si ne monitorizau constructia de autostrazi, nu anticoruptia.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!