Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » “Dezvaluirile” lui Burleanu l-au facut deja presedinte pe Lupescu

“Dezvaluirile” lui Burleanu l-au facut deja presedinte pe Lupescu

Autor:

 

 

Potrivit ProSport (un articol foarte bine documentat, scris de Matei Udrea, cu documente, cifre, tot, tot), “FRF a cheltuit cinci milioane de euro in 2016, desi anul s-a incheiat cu deficit urias. Venitul mediu – mai mare decat la BNR! Ce cheltuieli cu personalul au fost in 2015 si cat a crescut suma fata de epoca Mircea Sandu.”

Pe vremea lui Sandu (dar si a lui Lupescu), sumele prevazute pentru salarii au fost 1.616.000 de euro in 2008 si 2.145.000 de euro in 2009. In 2015 – 4.600.000 de euro! Din 2014 incoace, se munceste mai prost si mai pe langa subiect ca pe timpul lui Mircea Sandu, fotbalul a saracit, angajatii de azi din FRF sunt mai multi si mai bine platiti, iar veleitarii care ocupa cabinetele unu si doi in organigrama FRF au venit parliti in FRF si s-au imbogatit intr-un mandat desertic. Policroma si tentaculara lume a fotbalului colporteaza zvonul ca dumnealor si-ar fi luat  sau sunt in curs de a-si lua apartamente de lux langa Ambasada SUA. Eu nu cred. Dar daca e adevarat, nu s-a intamplat cam repede? Inca o intrebare. Cat au costat cantonamentele de la turneele finale din perioada Mircea Sandu – Lupescu (atunci cand am invins Argentina si Anglia si am remizat cu Italia si Franta) si cat a costat sa pierdem cu Albania, in 2016?

Cam aici ar trebui sa se incheie orice discutie. Toate hartiile, legate de activitatea lui Lupescu in FRF, pe care Iosefini de la SNSPA le scoate acum, de abia acum, tocmai acum, sunt in favoarea Kaiserului. Pentru orice demers, Mircea Sandu si Lupescu au chitante, facturi, nu-i nimic ilegal. Iar in plan moral, aflati ca e mai bine sa lucrezi – si sa injumatatesti preturile – cu sotia sau copiii decat sa colaborezi cu domnul pesedist tehnocrat Vasile Dancu sau sa fii banuit de legaturi cu Sistemul care l-a bagat la puscarie pe Gica Popescu. Dezvaluirile, adevaratele dezvaluiri despre cutremurul din 4 martie 2014 au convins pe toata lumea. Si sunt singurul care a reactionat vehement in urma cu patru ani, cand cretinozaurii eminenti din presa aveau alte preocupari. 1) Mestecau galusca propagandistica “Nu se comenteaza o decizie a justitiei”. 2) Ii aplaudau pe galeriotii care au strigat la meciul cu Argentina “Opt puscariasi asteapta un Nas”.3) Faceau glume cu Meme Stoica si sapunul, la inchisoare. Eu asa recunosc un prostobou desavarsit – flatuleaza poante cu sapunul.

Fiecare atac la Lupescu zboara din mintea votantilor in cinci, maximum zece minute. Lupescu nici nu ia in seama dezvaluirile chioare, uscate si procedeaza perfect. In boxul profesionist, challengerul zice mascari la conferintele de presa ce prefateaza gala, iar detinatorul centurii de campion (in cazul nostru, presedintele FRF in exercitiu) il trateaza de sus. Aici se intampla invers. Lupescu il ignora pe micul agitator provincial. Si Lupescu, si Marcel Puscas aduna voturi in fiecare zi, luate de la Burleanu, care nici nu se mai deplaseaza in teritoriu. De ce? Pentru ca nu suna nimeni sa-i deschida usile care au fost sparte, in 2014, cu berbecii Sistemului. Mai are Vasile Dancu un telefon, dar e model depasit.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!