Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Deschideti Arena Nationala! Lasati birocratia, jocurile electorale si frica!

Deschideti Arena Nationala! Lasati birocratia, jocurile electorale si frica!

Autor:

Sa mai spuna cineva ca nu ajut FRF! Ce fac acum era treaba comandoului de ziarici de la Federatie. Incapabililor!

 

Voi evita terminologia de specialitate si limba chitantelor. Ma voi exprima pe intelesul oamenilor zdraveni la cap. Dupa ce a luat foc clubul de rockereala, primarul Capitalei a facut  cerere catre ISU, solicitand aprobarea unui material ignifug, menit sa coperteze cel mai important stadion al tarii. S-a facut un proiect, compatibil cu normele UE. Proiectul nu s-a respectat, la milimetru, la virgula. Culmea e ca s-a folosit un material superior — nicidecum inferior, asa cum ne-am fi asteptat, asa cum suntem obisnuiti! — celui prezentat in scripte. Si primul material, si al doilea sunt aprobate in nomenclatorul UE. Materialul montat in acest moment este de aceeasi calitate cu cel folosit pe Allianz Arena, de la München, si pe multe stadioane din Italia.

De aici, incep birocratia si circul politic! Rezum babeste reactia ISU. „N-avem cum sa dam aprobare pe un material care nu coincide integral cu primul propus. Vom da pe ce exista acum”. In consecinta, Primaria Capitalei trebuie sa intocmeasca o cerere, inca o cerere, a doua cerere prin care sa solicite avizul pentru materialul montat in prezent. Actualul primar, insa, interimarul Razvan Sava, amana sau refuza sa redacteze si sa trimita cererea, iscand multe intrebari. Il impiedica  vreun interes electoral sau financiar? Vrea sa agite lumea inainte de alegerile locale? Ideea e ca se pierd derby-uri si se pune in pericol meciul cu Spania. Un Steaua-Dinamo sau amicalul Romania-Spania ar aduce la stadion 60000 de oameni. De contribuabili.

Daca primarul interimar doarme sau e timorat, de ce nu reactioneaza candidatii la viitoarele alegeri? Probabil ca intriganta Gabi Firea nu se pricepe la fotbal, desi ea le stie pe toate. Lui Nicusor Dan nu i s-o fi apasat inca butonul. Dar de la Ludovic Orban m-as astepta sa ia atitudine. Cu toate ca in campania prezidentiala a psalmodiat pentru Iohannis ca un dascal de tara cazut in cap din amvon, Orban mi se pare cel mai normal candidat.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!