Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Delirul controlat al lui Dragnea

Delirul controlat al lui Dragnea

Autor:

Fiecare sarbatoreste 23 August cum vrea. Dragnea a aberat ca au vrut sa-l omoare niste calugari shaolin si cativa ursuleti panda, insa l-au salvat doctorita Plusica si doctor Alban (un cantacios din tineretea mea). Ce naiba, orice individ amfibiu si vascos se crede Belmondo, de cand s-a auzit ca va veni, la Brasov, Gabriel Garko, copia nereusita a lui Alain Delon! Chiar si evadarea lui Garko din “Onoare si respect” e o parodie dupa “Clanul sicilienilor.”

 

Dar dati-l incolo pe Garko! Problema e Dragnea. Imediat dupa ce a delirat, tot facebookul l-a tocat cu asasinii din desene animate. Parerea mea e ca a fost un delir controlat. Si as vrea sa aflu cine l-a consiliat pe Dragnea, pentru ca el a jucat tot timpul la mai multe capete. Declaratia nu e intamplatoare. Dragnea nu-i un geniu, dar are viclenia descrisa de teleormanenii Zaharia Stancu si Marin Preda.

Imediat au aparut si reactiile de la peluza politica, unde se afla USR, tehnocratii si alti patrioti. “Fara ticniti in functii publice”, a cerut preferatul meu, domnul Vlad Voiculescu. Sigur ca da, trebuie specialisti in functii publice. Economistul Vlad Voiculescu la Ministerul Sanatatii si doamna doctor Monica Pop cu sechestru pe casa. Dar cu “Fara ticniti in functii publice”, Voiculescu a nimerit-o. Trebuie sa vina oameni zdraveni la cap si cu familii asijderea. Domnul Ciolos si doamna Ciolos, de pilda. “Astazi, intre orele 20.55 si 21.25, voi practica o tehnica formala de Mindfulness si indrepta Stare de Prezenta catre Romania mea draga!”, a scris doamna Valerie Ciolos pe facebook. Ce nu-i in regula aici?

Sa trecem la chestii serioase. Civice. Sa sprijinim anticoruptia! Eroii (care se legitimeaza cu masca de gaze) de la “Fara penali punct ro” pretind ca au strans un milion de semnaturi. Eu cred ca au iscalit maximum 500.000 de apologeti ai elitelor muiste, dar si asa numarul mi se pare imens. E grav ca 500.000 de romani au fost manevrati de Securitatea reincarnata in forta de dreapta. Sunt atat de vehement deoarece neosecuristii si gladiatorii de la Rezist au escrocat Diaspora. Romanii stabiliti in strainatate au ca slogan MUIEPSD – cinste lor, onoare muncii si ei chiar muncesc! Diasporezii aplauda si scoaterea justiei de sub influenta politica (excelent!), dar nu se tavalesc de bucurie pentru ca justitia a fost incalecata de noua Securitate.

Am ceva si pentru jandarmi. Ba, nevolnicilor, nu mai dati cu gaze, ca e inuman! Folositi tunurile cu apa! De cand aveam 16 ani am invatat ce inseamna apa, aerul si fraierul. Apa e sursa de viata. Va dati seama cata apa a baut pustiulache paukerist Mihaita Sora?

Dar sa inceapa distractia! Anchetatoarea de plagiate Emilia Sercan a zis, la postul B1 TV, de trei ori intr-un minut, “cum sa spun eu?” Doamna cadru universitar, cum sa spun eu, aveti un vocabular foarte bogat. Recunoasteti ca ati citit, cum sa spun eu, mai multe teze de doctorat decat carti de beletristica si de istorie? Cum sa spun eu, raspundeti cum puteti dumneavoastra.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!