Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » De la Sophia Loren la Benone Sinulescu

De la Sophia Loren la Benone Sinulescu

Autor:

Stenogramele antifotbalistice din FRF sunt dedicatia mea pentru tefeloazele, pentru diasporezii si pentru corporatistii care cred ca tara e condusa de individul amfibiu si vascos pe nume Dragnea. Oengistii stiu ca nu-i asa, dar ei iau bani ca sa-i minta pe inteligentii enumerati mai sus.

 

Aceleasi stenograme mi-au aratat care sunt copiii de securisti din presa. A fost o lupta intre fotbal si o Manastire Secu mai perfida decat aia veche, dar copiii de securisti ne explica doct ca lumea “se repozitioneaza.” Tot copiii de securisti din presa se exprima ca bietii corporatisti (pe astia ii iert, ei traiesc ca sa-si plateasca ratele), zicand “cutare socializeaza”. Si barbaria suprema – “relationeaza.” Trist, trist, pentru ca in presa asta sunt si oameni destepti si talentati, cum e Tolontan. Dupa publicarea stenogramelor, i-am dat urmatorul sms. “Si tu n-ai nicio remuscare ca i-ai lasat patru ani sa se dezvolte? Deja proverbiala ta neutralitate a fost buna? Iti dau un exemplu, fara legatura cu federatia, bineinteles. Daca miroase a hoit dinspre o usa, tu nu simti? Trebuie sa spargi usa, sa vezi mortul?” Raspunsul lui nu sunt autorizat sa il public. Oricum, a fost deontologic. Urmatorul pas, domnule Tolontan, urmatorul pas va fi un atac la ceea ce inseamna banii Ligii Profesioniste. In numele solidaritatii profesionistilor cu amatorii, vor fi atacati banii Stelei, banii lui Hagi s.a.m.d. Solidaritate, ba, baieti, solidaritate!

Acum avem onoarea sa ne concentram in folosul fotbalului feminin. Ca sa fim corecti, vrajeala vine dinspre UEFA. Ascultati o  teorie: “trebuie sa aducem langa fotbal si o persoana pe care am neglijat-o. Mama. O mama fotbalista isi va atrage copilul spre fotbal inca de la nasterea acestuia”. Genial, cine a scos teoria asta despre mama fotbalista e un escroc genial! Ati vazut ca sunt civilizat, n-am scris “fotbalizda”, fiindca nu fac complimente gratuite. Si sper sa nu vina vreo zdreanta de ziarici sa ma acuze ca as fi misogin. Tocmai fiindca iubesc femeile, as vrea sa le feresc de ridicol. Fotbalul feminin e o ofensa adusa feminitatii. Din pacate, exista si bolnavi care au vise erotice cu crampoane pe tibia Sophiei Loren.

Dar sa fiu constructiv, ca ziaricii-fii de securisti, care au inteles ca fotbalul “se repozitioneaza”. Am inceput sa ma pregatesc pentru un Steaua – Dinamo al fotbalului feminin. Pe 6 mai se vor intalni Heniu Prundu Bargaului si Fortuna Becicherecu mic. De-as fi in locul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, as delega pe cineva sa se duca direct in vestiarul fetelor de la Becicherecu mic. Daca nu gaseste pe nimeni disponibil, ma ofer eu. As intra in forta: “ce face fetili? Cati bani vrea caprioarele? Am venit sa va dau multa solidaritate!”

M-am gandit ce m-am gandit si cred ca vom avea, totusi, o sansa, la viitoarele alegeri. Nu e mare, dar cu fotbalistii din Mexico ’70 si America ’94 n-a mers, asa ca incercam varianta asta. Cunoscand  calitatea votantilor, presupun ca pe Burleanu l-ar putea invinge un cantacios de muzica populara. Despre alegerea folcloristului trebuie discutat si cu doamna Dancila, fiindca dumneai pare in domeniu. Benone Sinulescu e cam pe cursa. L-a lasat pana si peruca. Eu l-as propune pe Petrica Matzu Stoian. Da, asta e. Iesim la atac cu Matzu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!