Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Daca nea Wassermann a zis sa arestati, atunci arestati!

Daca nea Wassermann a zis sa arestati, atunci arestati!

Autor:

Europarlamentara Ana Gomes este bagata bine in Friends of Europe, un oenge al lui Soros, si se mandreste cu asta. Oamenii sinceri merita toata admiratia.

 

Portugheza care e prietena cu europenii (!) i-a caracterizat astfel pe pesedisti. “Acesti oameni n-au nimic socialist si nu au nimic de-a face cu stanga. Populism gaunos si coruptie pe banda rulanta.” Tot respectul, femeia are dreptate. Iar Soros, pe care toti prostii il demonizeaza, este un geniu care a reusit sa conduca Europa cu paienjenisul sau de oengeuri neosocialiste. O singura problema am. Cum ramane cu PSD Ciuma Rosie? Daca a confirmat si doamna Gomes ca PSD a tradat “nobilele idealuri ale socialismului stiintific” (citat din Iliescu Ion), atunci cum mai e PSD un partid comunist? Cum sa fie cineva si baron local si socialist? Micii tortionari din Piata Victoriei au cumva belele cu logica? Mi s-a parut mie ca tefeloazele sunt niste legionari fara minte si fara Dumnezeu, dar credeam ca m-am inselat. Nu, nu m-am inselat, neomarxistii scriu corporatie cu “C” mare si Dumnezeu cu “d” mic.

Inca o data, toata admiratia mea pentru doamna Gomes. E o socialista sorosista care se legitimeaza ca atare. La noi, neosocialistii sorosisti isi camufleaza identitatea si se dau anticomunisti. Aici se practica anticomunismul facut la seral. Daca n-ati fost anticomunisti militanti la timp, adica inainte de decembrie ’89, ce mai vreti acum? In 2019 se vor aduna 30 de ani de la revolutie, dar noi o tinem cu anticomunismul. Eu propun sa ne intoarcem si mai mult in istorie. Va fac o marturisire. Eu sunt anti – Baiazid. Istoricii mint cand povestesc ca Timur Lenk l-a bagat in cusca pe Baiazid. Eu l-am arestat pe Baiazid. Si tot eu l-am si judecat. Faceam parte din completul de cinci.

La fel de meserias a fost, saptamana trecuta, nenea olandezul ala de UE. Domnul Wassermann, parca. I-am scris si eu numele cum am putut. “Arestati, arestati, arestati!”, asa a sunat comanda oaspetelui intampinat la Bucuresti de parca era de la Baiazid in sus. Sa traiti, executam ordinul! La inceput, era saltat cate unul pe care il stiai de la televizor. In faza urmatoare, la pandaimos ajungea o cunostinta. Pe urma, un prieten. Acum au trecut si la vecini. Atentie mare peste gard, la vizor, la interfon, ca se apropie!

Ma grabesc spre finalul textului asa, cu niste pareri personale, dar sa nu le luati in seama. Daca vine un pesedist si-mi fura ceva din buzunar (“ne fura banii, ne fura viitorul copilasilor”, asa urla propaganda) imi e mai simpatic decat Cosette Chichirau si Malin Bot. Fac o paranteza mica. Orice pesedist de soi, daca va citi articolul asta, va spune, cu aroganta tipica a acestui partid de stanga, “ce naiba sa fur de la tine, ba, saracule?” Gata paranteza. Dar voi continua cu pesedistii. L-ati vazut, de pilda, pe Catalin Voicu ce frumos e? S-au suparat si mistretii, ca le face concurenta neloiala. Dar din punct de vedere al “frumusetii emanate din interior” (am citat din operele complete ale pedichiuristelor), Voicu e un blajin pe langa justitiara globalista Monica Macovei.

Tara asta are o singura sansa. In aplauzele oengeurilor sorosiste, sa se intoarca Ciolos in functia de premier. Si daca il va aduce ca ministru al sanatatii pe domnisorul contabil care a mai ocupat o data postul, atunci agricultorul Ciolos poate sa interzica painea. Vom manca numai medicamente. Vom aresta toti chirurgii si ne vor opera farmacistii. Si se va termina cu spaga in spitale. E nasoooool, e groaznic sa primeasca un chirurg 200 sau 2000 de euro in plic. Onestitatea apare cand vine o corporatie si ia tot spitalul gratis.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!