Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Cum a stricat Elena Udrea calamburul Plicusor Ban

Cum a stricat Elena Udrea calamburul Plicusor Ban

Autor:

Elena Udrea, “ministrul care a absorbit cele mai multe fonduri europene”, potrivit lui Traian Basescu, l-a poreclit Plicusor Ban pe Nicusor Dan. Sincer, cred ca vitezomana apucatoare a imprumutat calamburul si rau a facut.

 

Daca ati uitat, sefa cu absorbtia nu-i priceputa doar la Ban. E si teolog de televizie. Iar la tupeul ei, ar fi in stare sa se amestece si in socotelile calendarului ortodox.  Asta ar insemna ca pe 6 decembrie n-am avut Sfantul Nicolae, ci Sfantul Plic, cu diminutivele Plici si Plicusor. Cand se face mare, orice Plicusor aspira sa fie Plicgreu. Vorba aia, unde-i Nicu? Sa-i dau plicu’! Nicolae, ti-am lasat in plic o laie!

Sfantul Plic e o sarbatoare pentru adulti. Ce-ai gasit in ghete, Plici? Cateva atentii mici! Dar tu, Plicusor? Pe Mosu’ ocrotitor! Mosul meu, americanu’, e smecher mare cu Banu’! Ne vom da seama cat de smecher e Mosul daca Nicusor va avea un procent care sa conteze, duminica. In  momentul asta, matematicianul de elita vede a doua cifra doar dupa virgula.

Inchei cu Elena Udrea. Regina absorbtiei e jenibila. Cand “absorbea fonduri europene”, aplauda Anticoruptia. Cand Anticoruptia a absorbit-o pe ea, vrea sa se salveze folosind strategia cu interfata Nicusor Dan si Mos Bau-bau Soros. Asta nu-i tema ei. Pacat de calamburul Plicusor Ban! Ar fi avut lipici si destin daca nu l-ar fi stricat Udrea. Umorul are si el preferintele lui si nu se simte bine in orice gura.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!