Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Cu gratie corporatista, politrucii lui Ciurli Burli distrug FRF!

Cu gratie corporatista, politrucii lui Ciurli Burli distrug FRF!

Autor:

Excelent articolul “Salarii marite, investitii diminuate!” la FRF, publicat in “Gazeta Sporturilor”! Nu mai amintesc de editorialele lui Ovidiu Ioanitoaia! Din pacate, acolo bazaie si un baietas de varsta a doua, care mi-a fost candva simpatic, pentru ca are, pe lantul talentului, maximum doua zale. De tinichea. Din acest motiv, il menajez, nu-i dau numele, o sa-l las la nivelul lui de diminutiv, de Costinel. Defileaza cu o porecla (Bafana) de bufnita imperecheata cu o maimuta si uraste “iarba lui Hagi”, pentru ca el ii da alte utilizari. O fumeaza. Tot Costinel jigneste oamenii cu copii acasa (pe mine, de exemplu, sot si tata fara pata). Mi se pare normal. Costinel e biciclozaur si se iubeste cu saua din dotare, care il gadila la ochiul Macron. Dar sa trecem la lucruri serioase!

 

1.Pana in 2014, salariile din FRF erau 12 milioane de lei pe an. Acum, pentru realizari deosebite, au ajuns la 18 milioane, in absenta inflatiei.

2.In baza sportiva Buftea, inaugurata in 2011 de oficiali ai UEFA, nu s-a mai investit nimic din martie 2014. Totul se deterioreaza si culmea e ca, in procese, e tarat Mircea Sandu, pentru spalare de bani. Eu stiam ca spalarea de bani are loc atunci cand vrei sa albesti niste spagi sau ciordeli prin banci. Baza de la Buftea s-a facut cu fonduri venite pe filiera UEFA, iar toate sumele au trecut, transparent, prin conturi, cu aprobarea CEx al FRF si, fapt mult mai important, cu girul si sub supravegherea CEx al UEFA. Ce spalare de bani? Ca n-a pus nimeni mana, la propriu, pe un euro! Asa se intampla la noi. Infractiunile economice sunt constructiile romanilor, in vreme ce jaful comis de multinationale e considerat minunat si ovationat. Iar spargatorii de mostenire, de teapa lui Ciurli Burli, reprezinta “Generatia de updatati care merita o sansa”.

3.Un nene tare din Sistem mi-a spus ca sunt baiat simpatic, dar exagerez, precum agreabilul diliman Costinel pe alte teme, cand il suspectez pe Ciurli Burli de relatii oculte. Cica supralicitez si ii fac, involuntar, campanie lui Mitrea Cocor cu wireless. Omul mi-a povestit ca a discutat cu Basescu si marinarul s-a jurat ca habar n-are cine e Ciurli Burli, fiindca la Cotroceni sunt peste 1000 de incura-lume. Daca nenea ala a fost imbarligator sau l-a aburit Basescu, va mint si eu. Mai caraghios e consilierul lui Ciurli Burli, unul Badescu sau Bodescu. Se mandreste ca a fost soferul lui Iliescu in 2002, cand ne-a vizitat Bush. In consecinta, astept sa ajunga persoana cu functie grea (de la ministru in sus!) si pedichiurista Gabrielei Firea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!