Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Cristiano Ronaldo si Viorica Dancila stau bine in acelasi titlu

Cristiano Ronaldo si Viorica Dancila stau bine in acelasi titlu

Autor:

La Campionatul Mondial de Fotbal joaca mari meseriasi in explozie sau in declin si mici panarame. Cea mai stralucitoare piesa de pana acum este Cristiano Ronaldo, dar nu despre clasa lui fotbalistica vreau sa scriu azi.

 

Cristiano Ronaldo a fentat fiscul spaniol cu aproape 20 de milioane de euro si a luat doi ani cu suspendare. Condamnarea –  parnaie la fara frecventa – l-a enervat cel mai rau. CR cere (cere, CR, cere!) ca puscaria cu suspendare sa se transforme in amenda penala. Cere, CR, cere! Ca sa nu se faca paralele cu justitia macoveista, presa noastra de javre mici si securiste a cam ocolit stirea. Fac eu toate comparatiile necesare si reparatorii. Cristiano Ronaldo – doi ani cu suspendare pentru aproape 20 de milioane. Cei opt oameni din Dosarul Transferurilor de la noi – peste 30 de ani cu executare pentru doua – trei milioane. Exista sau nu Statul Paralel? Ati uitat, nu, ati uitat? A doua zi dupa ciuruiala din Dosarul Transferurilor a fost ucis si fotbalul romanesc. La federatie au fost parasutati niste politruci, iar bestiile sangeroase din galerii urlau pe strazi “Opt puscariasi asteapta un Nas!” Nenorocirea nu s-a incheiat nici azi. Borcea si Victor Becali inca sunt inchisi, desi au executat mai bine de doua treimi din pedeapsa. Bineinteles ca in Romania nu se respecta un drept fundamental ca eliberarea conditionata. Lui Borcea i s-a refuzat punerea in libertate pentru pretextul ilar ca “va locui cu mama sa si nu cu vreunul dintre copii.” Pardoooon? Iar una dintre multele si justificatele cereri de eliberare depuse de Victor Becali nu a fost aprobata pentru ca “nu s-a cait introspectiv.” Da, argument de judecator, “nu s-a cait introspectiv”! Cainta are legatura cu Religia, nu cu dreptul, iar introspectia se face, prin definitie, pe cont propriu. Introspectia il depaseste si pe psiholog, daramite pe un judecator care vede detinutul doar in sala tribunalului fara sa stie ce comportament are acesta in penitenciar.

Fiindca au aplaudat abuzurile din justitie, am un mesaj pentru tefeloazele tortionare raspandite prin presa, prin aparatul bugetar, prin multinationale si prin Piata Victoriei. Pe principiul “voi – jigodii, noi – jigodii”, va intreb: ati vazut ce ingramadita e Viorica Dancila? Ohoho si se mai face! Ea poate fi cel mult matusa unei secretare de viceprimar dintr-o comuna neelectrificata. Dar jigodismul e o forta morala, asa ca imi doresc ca Viorica sa va conduca pana la infrangerea finala! Tefeloazele si tefelefterii de varsta mea merita sa ajunga la 60, chiar la 70 de ani si sa injure, ca niste hapciupalitici, comunismul, findca e plin, e plin de comunisti, geme tara de comunisti, n-ai loc de comunisti! Si de rusi, desigur. Aoleuuuu ce ne mai ataca bolsevicii, s-au impacat Stalin si Trotki si s-au pus pe noi!

Mai departe. Ati vazut ce au facut useristii din consiliul PMB? Primaria voia sa ridice inca un corp de cladire pentru Facultatea de Stomatologie. Probabil s-ar fi ciordit un 20%. Corporatiile, insa, te ard de 100%, iute si igienic, in aplauzele Statului de drept. Fiindca nu era bagata in proiect nicio multinationala, useristii au votat impotriva. Din acest motiv sau si din acest motiv le doresc si eu raul. “N-avem spitale”, nu, n-avem spitale, va pasa de spitale? Nu sunt de acord, insa, cu atitudinea viceprimarului Badulescu. Am vrut sa-l critic, dupa ce am auzit ca i-a facut pe useristi “fraieri, bulangii si animale”. Dar m-am abtinut, cu greu. N-a zis ca ar fi si papaciochisti.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!