Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Cristian Tudor Popescu, micul nostru Brad Pitt

Cristian Tudor Popescu, micul nostru Brad Pitt

Autor:

Cristian Tudor Popescu a spus, la o emisiune, ca ar face orice ca sa se intoarca in copilarie. “Chiar orice. Vorbesc serios, nu-i o figura de stil. Uitati-va la mine! Deci, uitati-va in ochii mei, ca sa nu ziceti ca glumesc! Sunt in stare de orice!”

 

Da, pacientule nostim, ne-am uitat in ochii tai, ca televizorul aduce si dezavantaje! Nu contesta nimeni ca esti in stare de orice, ai fi capabil s-o curtezi si pe Andreea Marin, ca tot e libera! Ce a lasat stricat tanarul masor turc poate repara batranul frecalau roman, ca sa inchidem un ciclu istoric. Iti arde de sotron, ozenistule cu gecuta de fochist? Ai face orice, chiar orice ca sa te intorci in copilarie? Deja am aranjat la CiUFOlici, martianule simpatic! O sa-ti montam niste plete. Pe urma te impachetam si te ducem la o gradinita. Poti sa-ti iei si racheta de tenis, ca sa creada colegii tai ca e sabia Testoaselor Ninja. Te bagam la grupa mare, ca ai experienta de viata. Domnisoara educatoare te va prezenta potrivit rangului tau. “Copii, el e Cristinel! Nu-i dati jucariile voastre, ca distruge tot! Clubul Roman de Presa si <<Adevarul>> le-a facut zob! Apoi a rezolvat si <<Gandul>>, fituica aia cu nume foarte reusit, de revista culturala scoasa de Primaria Fetesti. Copii, copii, dragi copii, sa nu-i permiteti sa faca barcute de hartie, ca il apuca pandaliile si iar se crede <<Crucisatorul>> presei romane!”

Mare poznas mai esti, Cristinele! Noi ne miram ca ai disparut din peisajul si asa aglomerat cu dilii, iar tu, cinefilule jucaus, te crezi Brad Pitt in “The Curious Case of Benjamin Button”! Ai redevenit sugar si te leagana Cate Blanchett, furiosule mic!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-11-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!