Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Criminalii sunt pe strazi din cauza guvernului tehnocrat

Criminalii sunt pe strazi din cauza guvernului tehnocrat

Autor:

IN FRANTA VECHE SI CULTURALA NU SE ARESTAU DOCTORI, SCRIITORI, ZIARISTI, ARTISTI, SPORTIVI. In Primul Razboi Mondial, Anatole France aducea elogii nemtilor, in timp ce Parisul era bombardat. Clemenceau, prim – ministru in exercitiu, a zis “e talentat, dar il arestez.” N-a facut-o. In anii ’60, Sartre a ajuns in fata instantei. De Gaulle s-a opus. “Un Voltaire nu se aresteaza.” IN ROMANIA TEFELISTA, PROCURORII, MANAGERII DE MULTINATIONALE SI BANCHERII AU IMNUNITATE IN FATA LEGII. PROTECTIA ACORDATA “PROCURORILOR DE ELITA” DE LA PLOIESTI ESTE DOVADA PEREMPTORIE CA STATUL PARALEL EXISTA.

 

Am inteles ca procurorul Portocala ar fi baiatul lui Mihai Negulescu, poetastru ploiestean si fost redactor – sef la “Cutezatorii”. Daca n-am inteles bine, vin cu scuze. Dar daca am inteles bine, se leaga toate. Pionierii si utecistii merg inainte, asaneaza societatea, mai, tovarasi!

Sexomarxistii au mintit in strainatate ca actuala guvernare (foarte proasta, fie vorba intre noi, dar din alte motive) a scos criminalii pe strazi. Minciuna tefelista! Abureala asta numita recurs compensatoriu apartine Guvernului Tehnocrat, care a prigonit doctorii, preotii, profesorii si patronii romani. PSD trebuia sa dea amnistie pentru infractiuni economice fara violenta, dar s-a speriat de papaciochistii din Piata Victoriei. Ce-i asa greu de priceput? Micii tortionari se hranesc din tragedii izolate, asteptand o tragedie nationala care sa-i readuca la putere. De incendiul din paduchelnita de rockereala ati uitat? Acum, tefeloazele aproape ca se bucura cand criminalii eliberati pe baza recursului compensatoriu ucid din nou. A vrut recurs compensatoriu vreun om zdravan la cap? Lumea serioasa a cerut amnistia pentru infractiuni economice fara violenta.

Culmea e ca obraznicii astia au tupeul sa vorbeasca si despre libertate. Baga lozinci cu libertatea, dupa ce au transformat Romania intr-o puscarie. Credeti ca anii astia se pot uita? In redactii, propagandistii aplaudau arestarile sau mestecau gluma aia proasta cu sapunul. Dupa sentinta din Dosarul Transferurilor, o zdreanta de ziarici m-a vazut nervos si mi-a aruncat marsavia “condamnatii din fotbal isi pot gasi dreptatea la CEDO”. Eu nu dau raspunsuri cu sapunul. I-am explicat ca nu ii doresc sa mearga la intristare nici macar o noapte, ca, la cat e de panaramez, ar auzi “aloooo, Scufita Rosie, poftiti la dans!”

Daca tot am dat-o pe amuzament, va anunt ca printre tefeloazele care au pareri despre criminalii eliberati se afla si Serban Huidu. Mascariciul de brigada artistica e pericol public si pe schiuri, si la volan, a calcat trei oameni, n-a facut parnaie, dar se opune amnistiei. Dragut, nu? Apropo, atentie mare pe partie, daca mergeti in Austria sau pe Valea Prahovei! Zilele trecute a fost vazut pe la Predeal. Dar a emis si pareri despre fotbal. Agramatul agresiv a mazgalit pe facebook ca Adrian Paunescu a gresit cand l-a convins pe Hagi sa se intoarca la nationala. Pe urma, prin casca avariata de schior i-a trecut vantul ideii (era, de fapt, flatulatia unui urs gunoier) ca victoria lui Burleanu la alegerile pentru sefia FRF e un lucru bun, fiindca “Lupescu s-a afisat cu Mircea Sandu”. Huidule, tu nu esti prost doar cand scrii! Esti prost si in calitate de chibit! Dar o sa ma ocup de tine, anul asta. Nu te anunt cand se va intampla asta. Te pocnesc cand nu te astepti.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!