Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Copii, ridicati-va in picioare, ca a venit domnul profesor de pedofilie!

Copii, ridicati-va in picioare, ca a venit domnul profesor de pedofilie!

Autor:

Indraznetul Minister al Educatiei Nationale doreste “o retea de educatori impotriva mentalitatii conservatoare, dar pentru diversitate si un alt tip de familie.” Citez de pe o agentie de stiri. Si n-am terminat.

 

Acesta este izbutitul proiect pentru “Strategia nationala de educatie parentala 2018 – 2025”, menita sa-i invete pe elevi “sa nu aiba mentalitati conservatoare si atitudine care idealizeaza familia traditionala.” Avangardistele cursuri se vor tine de doua ori pe saptamana, dar strategia include si o propunere potrivit careia parintii vor urma cursuri de parenting. “Pentru aceasta etapa  de formare a parintilor, MEN informeaza ca este necesara o alocare bugetara de 295.041.105 lei in primul an, pentru 2.553.861 de parinti”. Era sa uit. Geniile din Ministerul Educatiei, care au de gand sa reeduce familia naturala, vor sa faca, in scoli, si niste toalete pentru cei care incalca paritatea baieti – fete, lasata de Dumnezeu. Stirea as fi tratat-o ca pe o gluma, dar am vazut la televizor niste imagini de la mitingul LGBT, gazduit de emancipatul oras Cluj. Pe o pancarta scria “Imi iubesc copilul TRANS.” Nu stiu de ce mi-am adus brusc aminte ca am un prieten care a fost militian si ii batea pe homosexualii care se strangeau in veceul de langa Blocul Turn – intre Cismigiu si Sala Palatului. Dezaprob, dezaprob, dar mereu il intreb “si cand ii bateai cu pulanul, delicatii ce ziceau? <<Loveste- ma, nemilosule, loveste-ma, fiindca merit, da, nemilosule, da!>> Asa se vaitau?”

Coincidenta face ca, din toamna, sa ma duc si eu la scoala,  pentru ca incep clasa pregatitoare. Hohohoho, de abia astept primul curs de parenting, care sa scoata conservatorismul din mine! Il voi intampina frumos pe dascalul neomarxist. “Copii, ridicati-va in picioare, ca sa-l salutam pe domnul profesor de pedofilie!” Si pe urma o sa-i cer bibliografia. Intre patru ochi. Stati linistiti, ca nu sunt violent! Nici macar nu o sa-l scuip, ca sa nu prinda in greutate. Voi fi chiar constructiv, ca Ministerul Educatiei Nationale, voi propune niste subiecte pentru teze, extemporale si alte activitati. “Menstruatia la elevi de gimnaziu si baieti de liceu.” “La ce varsta se cade sa isi lase mustata o domnisoara de familie buna.” “Dumnezeu se scrie cu <<d>> mic si Branza cu <<B>> mare.” “Fotbalul pe tocuri si epilatul inghinal in viata fundasului central de marcaj, care il apreciaza pe masor mai mult ca pe antrenor.” “Viata sexuala pe front. Cu ce oja sa se dea bravul soldat roman, pe unghiile de la picioare, ca sa nu-i roada cizmele pedichiura, in timp ce marsaluieste? Soldatul roman trebuie sa se fereasca de soldatul sovietic, fiindca mujicul e transmitator de boli venerice, dar e recomandabil sa se lase curtat de soldatul american, care il poate lasa gravid, vesnic ferice si cu viza spre implinire!”
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!