Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Conspiratie impotriva Stelei? Vrea FRF ca ASA Tg Mures sa iasa campioana?

Conspiratie impotriva Stelei? Vrea FRF ca ASA Tg Mures sa iasa campioana?

Autor:

Am primit un mail de la un reporter de televiziune. Contine forma neperiata a unei anchete pe care sefii lui au stopat-o. I-o public eu.

 

„Prietenia dintre managerul general al Joma Romania, Teodor Luca, si presedintele FRF  dureaza de vreo cinci ani, de cand Ciurli Burli infiinta Federatia Romana de Minifotbal. Joma este sponsor tehnic la echipa nationala de minifotbal, dar si la ASA Tg Mures si City’Us Tg Mures (fotbal in sala), sponsorizate de Sorin Terbea, fost prieten cu V. Avram si  membru in CEx al FRF, mort in accident de elicopter.

Burleanu a abandonat negocierile cu Adidas  pentru ca urmareste sa-l impuna pe prietenul  Luca de la  Joma ca sponsor. De retinut ca Joma Romania are sediul la Tg Mures. Echipa nationala de fotbal a Romaniei poarta echipament Adidas din 1970, de la Mondialul din Mexic. Spaniolii de la Joma sponsorizeaza nationale de mana a treia spre a paispea, precum  Trinidad Tobago, Kenya, Honduras, Nicaragua, Kirgistan, Uzbekistan si Bangladesh. Din Europa, doar Bulgaria are intelegere cu Joma.

Anul trecut, desi CCA avea contract in derulare cu Masita Romania, FRF a renuntat si a impus Joma ca echipament oficial pentru arbitri. Toti fluierasii din Romania sunt acum obligati sa poarte echipamente Joma. Incetarea intempestiva a contractului cu Masita a dus la actionarea in instanta a FRF, procesul fiind pe rol la Judecatoria Brasov.

O alta coincidenta stranie – primul Centru de Excelenta pe care FRF il va deschide nu va fi in orase ca Bucuresti, Constanta sau Iasi, ci la Tg Mures.

Asadar,  CCA are acelasi sponsor  ca ASA Tg Mures, pe care FRF are tot interesul sa o sustina sa iasa campioana, de dragul lui Luca de la Joma. Cum s-ar putea intampla acest lucru? Cu ajutorul arbitrajelor partinitoare, de care Steaua se plange in ultima vreme. Bineinteles ca Steaua a beneficiat si ea de mici ciupeli de-a lungul timpului. Dar acum Chivorchian si presedintele FRF, care sunt mai mereu plecati in interes de serviciu la Tg Mures, sustin ASA pentru a ridica afacerea prietenului de la Joma.

In Comitetul Executiv al FRF, cand vine vorba despre arbitraje, sunt doua tabere. Prima -Iorgulescu,  Argaseala si Horoba, care l-ar vrea plecat pe grecul Vassaras (platit cu 7.000 de euro pe luna, plus casa, masina si bilete de avion fara numar). A doua – Ciurli Burli si Chivorchian, sprijiniti de  trepadusii de la liga a doua, Liga a treia, fotbal in sala, fotbal feminin, care voteaza precum la plenarele PCR.

La penultimul Comitet Executiv,  a fost ceruta demisia lui Vassaras, desi nu grecul face jocurile cu delegarile, pentru ca nu cunoaste arbitrii. Masinatiunea este tinuta in functiune de Deaconu „Bricheta”, care deleaga fluierasii asa cum doreste conducerea FRF. Cererea de demisie nu s-a supus, insa, la vot, amanandu-se pana la urmatoarea reunire a CEx. La sedinta de miercuri, Argaseala intentiona sa readuca in discutie demiterea lui Vassaras, nemultumit fiind de arbitrajul de la Steaua – Otelul. Chivorchian a aflat si a anihilat actiunea,  transmitandu-i lui Vassaras sa lipseasca de  la sedinta. Argaseala a protestat. Pentru a-i  inchide gura, conducerea FRF  a promis ca, la sfarsitul campionatului, se va lua o decizie. Adica dupa ce ASA Tg Mures va castiga, probabil, campionatul, impulsionata de arbitrii imbracati in acelasi echipament – Joma.
In lupta pentru titlu, ASA a mai primit o mana de ajutor si de la CFR Cluj. Dupa ce a intrat in insolventa, CFR le-a dat drumul la ASA, fara pretentii financiare (!!!), jucatorilor Hora, Sepsi, Voiculet si Velayos. Ce legatura e intre CFR Cluj si ASA Tg Mures? Acelasi sponsor – Joma”.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!