Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Congresul PSD – socialisti de Lagavulin si socialisti de mujdei

Congresul PSD – socialisti de Lagavulin si socialisti de mujdei

Autor:

Istoria e vitezomana si ii batjocoreste pe cei care s-au imbogatit inainte de a descoperi baia cu faianta.

 

Am inceput cu viteza. Daca neamul tau a fost contemporan, dar total paralel, cu avioanele unor Vuia, Vlaicu, Coanda si cu masinile de epoca in care bancheta din spate era amenajata ca o sufragerie –  atunci te ia ameteala cand sari, in doua-trei generatii, de sub coarnele plugului in caruta, pe urma pe tancul sovietic, apoi in Ceaika, Zil, Pobeda, Volga, dupa aia in Mercedes, BMW si, in sfarsit, in charter. Asta s-a vazut si la ultimul congres PSD. Croitoresele de provincie si frizerii cu mustata au ce cauta pe scena Salii Palatului doar daca se incalta in opinci si se inscriu in ansamblul “Brauletul”.

S-a intamplat ca sambata spre pranz sa ma invart pe langa Sala Palatului. Am vazut Congresul PSD intalnindu-i, fara sa imi propun, dar nu mi-a parut rau, pe chiulangiii pesedisti. Pe strazile Stirbei Voda si Brezoianu coborau spre Cismigiu socialistii de mujdei. Soferi de barosani sau primari de comune care evadasera sa consume o bere ori o vata de zahar. Si ei, pe la Bucuresti. Prin Cismigiu, fara cobilite. Cred ca si-au facut si selfie, la Buturuga. Nici nu le trebuie catuse la incheieturi, pentru ca inca mai au pe degete urme de la ghiuluri. Socialistii de Lagavulin, insa, urcau spre carciumioarele cochete, din spatele Ateneului Roman, de pe Nicolae Golescu si Franklin. Erau vizibili ca securistii lui Ceausescu, de pe Calea Victoriei. Se deosebeau, totusi, de aia vechi prin calitatea costumelor. Si clientii obisnuiti ai localurilor de pe Golescu si Franklin poarta haine scumpe, dar nu se etaleaza sambata la cravata. Pesedistii la costume (bune, repet) pe Franklin erau la fel de potriviti ca sepepistii lui Ion Iliescu la Braseria Lipp din Paris, in urma cu vreo 15 ani, cand a avut comunistozaurul o intalnire acolo. Daca o sa-l vad si pe Dragnea la “Les Deux Magots” – nu-mi mai trebuie nimic.

Totusi, sa nu fiu rau. Barbati stilati mai gasesti in PSD. Problema e cu femeile din acest partid, care sunt toate low class, ca parca asa se spune. Ati auzit-o pe Viorica Dancila vorbind despre “imunoglobina”. Precupeata de duty-free a fost martelata, pe buna dreptate, la televizii. Dar a venit si inregistrarea cu fostul ministru tehnocrat al Sanatatii. Un contabil, o salamandra oengista de dupa focul de la Colectiv. A zis tot “imunoglobina”, de vreo cinci ori in doua minute, dar aici lucrurile devin cu adevarat grave. Dancila se ocupa de toate si de nimic. Numaratorul de cifre cat puricii a fost ministru al Sanatatii, ceea ce presupune adecvare, daca de cunoastere n-a fost vorba, ca asa au cerut sefii lui Ciolos.

Stiti ce s-a intamplat, in realitate, dupa Colectiv, adica dupa ce tehnocratii, oengistii si useristii s-au apucat sa zbiere “Coruptia Ucide”? Pacientii au inceput sa ameninte medicii. Inscenarile de flagrant au fost din ce in ce mai multe. Asa ca, potrivit unor statistici pe care nu le publica nimeni, foarte multi doctori, nu numai pediatri, ginecologi, stomatologi, dermatologi, dar si chirurgi au incheiat toate, toate, toate socotelile cu Sistemul de Stat inca din 2017 si dau consultatii sau opereaza numai in clinici si spitale private. Dar neomarxistii atei din Piata Victoriei plang de mila aitistilor, care vor fi, in sfarsit, impozitati – singura masura excelenta a PSD. Daca pe medici i-ati prigonit, atunci sa va opereze aitistii si procurorii de talia lui Portocala Periculosu’!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!