Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Ciurli Burli va aduce doi antrenori la nationala. Pe Tom si Jerry

Ciurli Burli va aduce doi antrenori la nationala. Pe Tom si Jerry

Autor:

Diversiunea de presa continua. „Ce antrenor va aduce Ciurli Burli?”. Si ni se arata tot felul de poze, jucam in desene animate cu trosbal.

 

Ba, ziaricilor, numirea antrenorului este pasul doi! Pasul unu si cel mai important il reprezinta plecarea lui Ciurli Burli. Emanatul unui sistem politic sulfuros n-are competenta de a-i pune antrenori nici macar pe Tom si Jerry. El poate sa puna niste table sau stele pe umeri. Aud tot felul de infranti care spun ca Mitrea Cocor cu wireless va ramane pana la alegerile din 2018. Ne, ne, ne, ma, resemnatilor! CEI CARE L-AU PARASUTAT IN FOTBAL PE CIURLI BURLI AU OBLIGATIA SA-L RETRAGA. UNII DINTRE PROMOTORII LUI AU FOST EI INSISI RETRASI, DAR SI-AU UITAT PODOABA LA FRF.

In acest timp, in federatia Stefan Gheorghiu se intampla lucruri nostime. Numaratorul de cornere Andrei Vochin a fost sau va fi trimis sa caute selectioner in Germania. Si unde il va gasi? La pravaliile cu carnati din Marienplatz? Ramasii speciali acasa sunt si ei foarte ocupati. Am auzit ca domnul secretar general Visan si combinagiul Bodescu ar fi zis ca „suntem foarte puternici si o sa ne ocupam noi si de jigodia de Boanchis!”. Daaaaa? Am o alunita pe fesa dreapta. N-ati vrea sa o cercetati, cu nasurile voastre de spioni? Poate ca oamenii n-au spus ca se ocupa de mine si am fost intoxicat. Scuze, dar era normal sa povestesc, ca sa ma apar si eu. Istorioara, apocrifa sau nu, ramane pe net, ma, baieti! In tara in care au cazut Ceausescu si Adrian Nastase, sunt puternici Bodescu si Visan. Aha, aha! Sper ca ati observat ca pe Visan il tratez cu „domnul Visan”, fiindca am inteles ca Excelenta Sa ar fi mai instelata decat Ciurli Burli. Plus ca e un om de un rafinament predictibil si sustenabil. A declarat ca sporturile preferate ale domniei sale sunt biking, hiking si tracking. Domnu’ Visan, cu toata stima — m-am ridicat in picioare! — imi permit sa va mai semnalez o disciplina in care s-ar putea da si un doctorat. Curling.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!