Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Ciurli Burli de la FRF e sustinut de politruci si maniaci

Ciurli Burli de la FRF e sustinut de politruci si maniaci

Autor:

Au trecut trei ani si ceva de la un razboi neconventional – o forma de terorism fotbalistic – pentru sefia FRF. 

 

Didi Prodan, tatal lui Gica Popescu si Jean Padureanu au murit, Victor Becali si Cristi Borcea sunt inchisi in continuare. Doar Meme Stoica e la fel de tampit ca inainte. Peste 11 luni, alegeri. Presa si lumea fotbalului sunt virile ca macaroana, lasa impresia ca lucreaza pentru Ciurli Burli. In Gazeta Sporturilor, de pilda, doar Ioanitoaia si Buzarin descriu ce se intampla. Ceilalti sufera de diverse boli profesionale: lipsa de fler, obsesii, resentimente, neputinta de a recunoaste ca au gresit. Un maniac simpatic scorneste tot felul de idiotenii pe seama lui Hagi, in timp ce colegii lui (de salon) ataca LPF, ca sa para echidistanti. LPF are doua merite majore. A inlocuit sistemul competitional caduc cu unul care a revitalizat campionatul si a obtinut o suma uriasa, pentru cluburile moarte de foame, din drepturile de televiziune. Contractul e pe final si se poate prelungi doar daca vrea Iorgulescu. Voi fi acuzat ca tin cu – urmeaza o alta intoxicare a unor ziarici oxidati din cauza lipsei de talent – “oamenii de fotbal”. Eu tin cu oamenii din fotbal. Acest sport trebuie sa redevina al celor care l-au practicat. Locul lui Vasile Dancu si al lui Iulian Fota, papusarii lui Ciurli Burli, e la televizor sau la tribuna a doua, in mijlocul electoratului.

Cateva fraze despre contracandidatii lui Ciurli Burli. Si Balaj, si Marica, si Prunea, chiar si o pisica, sunt mai buni decat Mitrea Cocor cu wireless. Lui Marica i se reproseaza tocmai tineretea. Ati uitat cati ani avea neavenitul Ciurli Burli, cand a fost detasat la FRF de la Academia Stefan Gheorghiu de tip nou? Marica e un baiat educat si un fost fotbalist de echipa nationala. Putea fi incadrat de superlative, dar cariera si accidentarile unui international care a transpirat pe teren nu trebuie judecate de unul care a transpirat doar cand a scris articole proaste. Alea bune imi ies mai usor. Iar cele mai neinspirate ciorne ale mele, care au sfarsit la cos, sunt capodopere pe langa platitudinile ferefistului Andrei Vochin, un numarator de cornere expresiv, in scris,  ca Monitorul Oficial.

Un singur sfat am pentru contracandidatii lui Ciurli Burli. Aveti grija ce colaboratori va alegeti! Gica Popescu il pusese sef de campanie pe un anume Negut. Pe 31 iulie 2014, cand Popescu era la puscarie, fidelul Negut a declarat, in “Jurnalul de Dambovita”, ca domnisorul Ciurli Burli “era cel mai bun candidat dintre aia care au ramas. Il cunosc de foarte mult timp si stiu ce spun, e tanar si ambitios.”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!