Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Ce milion? Doar un milion? Doua milioane la mitingul Diasporei

Ce milion? Doar un milion? Doua milioane la mitingul Diasporei

Autor:

Pana la urma, PSD va distruge Romania, pentru ca nu poate si nu doreste sa-i pastreze in tara pe tinerii care stapanesc un domeniu, de la neurochirurgie la mecanica auto, si au ambitia sa reuseasca doar prin meserie. Prin tanar inteleg un om intre 20 si 30 de ani, nu vreun prostobou tefelist din generatia mea, care se bucura fiindca tortionarii din institutiile de forta au mai omorat un detinut, pe judecatorul Stan Mustata.

 

Multi diasporezi sunt oameni admirabili. Castiga bani afara, in loc sa inmulteasca numarul somerilor de aici, si se dovedesc mai credinciosi decat vietatile neosocialiste (dar de dreapta!) din Organizatia Rezist.

“Diasporezii au ridicat Romania”. Eu cred asta. Dar haideti sa vedem in ce masura. Orice diasporez care se respecta ii trimite mamei sau bunicutei din tara de la 100 de euro in sus, pe luna. Sa punem o medie de 1000 pe an. Dar orice ramas acasa care se respecta sparge pe vacante in strainatate intre 1000 si 10000 de euro pe an, bani castigati aici. Trebuie sa amintesc si de cumparaturile pentru frigider si gospodarie, pe care romanii din sudul, sud-estul si din vestul Romaniei le fac in Bulgaria si in Ungaria. Mii de romani cumpara legume, fructe si peste din Bulgaria. Da, peste! Ca noua ne e lene sa scoatem, din Mare, guvizii si sturionii. Iar romanii din Vestul Romaniei iau produse de abator, materiale de constructii si unelte agricole din Ungaria. Asa ca depindem rau de tot de diasporezi, ne salveaza sutica de euro pe care o da bunicutei diasporezul din Spania.

Cel mai mult mi-a placut la diasporezi ca i-au facut pe unguri sa simta ca Romania e in UE si ca sarbatorim Centenarul. In drum spre mitingul de la Bucuresti, mii de steaguri tricolore au traversat Budapesta, fiind arborate pe masinile din care se striga UE PSD! Diasporezii au fost salutati doar in Buda, ca Pesta (porcina) e in Romania. Nea Dragnea, te rog frumos ca, la intoarcere, sa li se deconteze patriotilor benzina, la Nadlac! Ca matale asa procedezi cu aia care te injura – vezi cazul studentilor care merg gratis cu trenul! Nea mustaciosule, la cat de des te-am facut “individ amfibiu si vascos”, cred ca merit si eu sa-mi decontezi macar o tona de benzina, ca am multe deplasari vara!

Se tot discuta despre numarul diasporezilor prezenti la miting. Unii vorbesc despre maximum 50.000, altii despre un milion. Eu estimez ca vor fi doua milioane. Includ aici si caii putere ai masinilor cu care au venit sa ne salveze.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!