Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Ce a inteles USR din vitejia procurorilor de la Ploiesti

Ce a inteles USR din vitejia procurorilor de la Ploiesti

Autor:

Sa ne amintim de scoala. Judetul Prahova (cred ca) este cel mai dezvoltat din tara. Se intinde de la jumatatea distantei Bucuresti – Ploiesti pana spre Predeal, e prevazut cu o retea bogata de sosele, fiind strabatut de la sud la nord – vest de DN1, are dealuri, munti,  industrie, supermarketuri, orase – statiuni, telecabine, monumente, case memoriale, rezervatii naturale, sate agro-turistice, livezi, podgorii, paduri, fond cinegetic bogat plus resurse naturale, adica petrol, gaze si o lume interlopa care a fost mereu la concurenta cu smecherimea din Bucuresti, Constanta, Craiova si Braila.

 

In conditiile astea, nu putem cauta sfinti printre oamenii de afaceri ai locului sau iezuiti printre procurorii prahoveni. Grav mi se pare ca se incearca deturnarea populimii cu afirmatia “acuzatiile aduse procurorilor apartin unei dinastii de penali”. Dar daca acuzatiile se vor dovedi reale, ce conteaza cine le aduce? Fratele lui Basescu a ajuns la puscarie dupa dezvaluirile neamului Bercea. Se povesteste ca, la Ploiesti, organele ar fi comis abuzuri in cascada. Denunturi mincinoase, amenintari la adresa anchetatilor, pe care am inteles ca ii puneau sa fabrice si sa planteze probe false. In ultimii cinci ani, multi procurori au avut o putere de dictatori sud-americani, fiind cobzariti de armatele de neopropagandisti de pe facebook. Iar atacurile la adresa Andreei Cosma sunt josnice din punct de vedere al Uniunii Europene, pe care o adora opiniotii care au avut neobrazarea sa nege existenta Statului Paralel. Daca fiica baronului prahovean e buna si dusa la solar, nu inseamna ca-i golanca. Si poate ca nu-i dusa la solar. Am auzit la o emisiune de mondeneala ca bronzul de Bucegi ar fi cel mai meserias. Ce treaba are Statul cu fustele sucare ale domnisoarei? “Fusta este o patura sociala care acopera un organ central unde poate patrunde orice membru bine dezvoltat. Totul pe sistemul trei la vale, doi la deal, pe sub fusta de tergal”. Habar n-am din cine am citat, poate ca din mine, dar ideea asta nici procurorului Portocala nu i-ar fi trecut prin cap.

Ce a priceput USR din aceste cascadorii ale Statului de Drept? Sa ne reculegem parcurgand un site de propaganda! “Gabriel Liiceanu si alti intelectuali si activisti lanseaza impreuna cu USR o strangere de semnaturi pentru modificarea Constitutiei: condamnatii penal, fara acces in functii publice alese. USR isi propune sa stranga 500000 de semnaturi, in sase luni”. N-am nicio indoiala ca se vor gasi 500000 de boi care sa semneze intoxicarea asta. Cum am scris ? “Boi”? Scuze, rectific. Vitelusi, bousori, boi (destui), tauri (foarte putini), zimbri (deloc). Pana atunci, ridic si eu doua probleme. Unde l-ati ascuns pe Nicusor Dan? Pentru finantari dubioase in campania electorala, alti politicieni au fost inchisi. Nicusor Dan a disparut. Si, in final, o bombonica pentru Liiceanu. Domnule bre nea Gabi cinstitu’, matale ai un prieten. Ii dau doar prenumele. Horia. Baiatul asta conduce o casa de licitatii unde s-au vandut niste manuscrise eminesciene autentice, autentice, inedite, inedite, cred ca Eminescu a terminat capodoperele alaltaieri. Se pare ca de la avatarurile poetului cu Veronica, revelate, relevate si prelevate de Octav Minar, nu s-a vazut ceva mai izbutit. Liiceanule, nu te mai arunca!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!