Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Catalunya, Catalunya! Dar Marsilia nu o vedeti?

Catalunya, Catalunya! Dar Marsilia nu o vedeti?

Autor:

Acest inceput de mileniu ne-a invatat sa judecam in morti. De la Turnurile Gemene incoace, socotim in morti. O lume cinica, pilotata de rate bancare, traieste si se pozitioneaza in functie de inventarul mortilor.

 

Cati morti au fost in Catalunya, in duminica referendumului? In Marsilia cea aproape la fel de batrana ca Roma (2600 de ani, atat are orasul care reprezinta, pe tabloul Regiunii Provence, semnatura artistului, pusa in stanga, jos) au murit injunghiate trei persoane. Oaspetii de onoare ai doamnei Merkel au sarbatorit din nou moartea cu Alah Akbar. Secesionismele, trezirea din motaiala a imperiilor declasate, recrudescenta comunismului (asta-i o idiotenie mestecata de micii tortionari din piata Victoriei, sa fim seriosi, eu am mai multi ani de Piata Scanteii trecuta la economia de piata decat de comunism propriu-zis) sunt pantaloni scurti pe langa invazia musulmana. Deja ne sufocam intr-o Uniune Europeana in care n-ar fi exclus sa devenim colegi cu Egiptul. Prima data am scris asta pe 1 septembrie 2015. N-am venit cu nimic nou. Am asezat cap la cap, foarte sintetic si foarte superficial, ciupeli din presa franceza si din literatura lui Houellebecq. De vreo zece ani, ziarele din Franta scriu despre Francafrique si despre Petromonarhii. Elitele musulmane, care n-au intrat inca in joc, ii considera pe jihadisti niste maimutoi, un fel de evadati dobitoci, care nu mai stiu ce sa faca dupa ce au sarit gardul inchisorii. Aceste elite cuprind – n-am pretentia ca as fi exhaustiv – Fratia Musulmana, Uniunea pentru Mediterana si Petromonarhiile. Razboiul religios nu intra in sfera lor de interes. Au pastrat intotdeauna legaturi bune cu Vaticanul si Marele Rabin al Frantei, invocand originea comuna din Scriptura – Moise, Avraam. Elitele musulmane considera ca Europa ar fi permeabila pentru ca e formata din state laice. Petromonarhiile vor folosi Coranul si miliardele de dolari pentru a patrunde acolo unde domnesc “secularismul si materialismul ateu” (Houllebecq). In acest moment, europenii si chiar americanii au ajuns sa regrete ca i-au terminat pe dictatorii fundamentalisti. Invaziile din Germania, Austria si din porturile Mediteranei nu reprezinta noua articulare a Europei, ci sfarsitul ei. Inceputul dezastrului a avut loc in Franta, in urma cu peste 50 de ani, dupa ce de Gaulle le-a permis algerienilor sa devina independenti. Acei algerieni sunt deja la a patra generatie asimilata. Elitele musulmane au actionat ca Imperiul Roman. Au cucerit intai Mediterana. Si n-ar fi exclus ca Uniunea Europeana sa fuzioneze, cat de curand, cu Uniunea pentru Mediterana. Astfel, in prima faza, in UE vor intra Turcia si Maroc. Nu conteaza ca Maroc nu-i in Europa, iar Turcia prinde doar un colt de continent. Oricine are loc in Europa Federala. In a doua etapa, vom fi colegi cu Tunisia si Algeria. In a treia, cu Egiptul. Elitele musulmane vor actiona si in scoli. Institutiile de invatamant publice s-au degradat in toate Europa, asa ca Petromonarhiile vor deschide scoli cu conditii excelente, pe bani simbolici, iar parintii vor fi atrasi sa-si educe ieftin copiii. Tactica e “hai, blondule, sa-ti bag si doua ore de Coran, pe saptamana!”

Doamna Merkel, ati rezolvat Europa, felicitari! Daca cer si bavarezii sa se desparta de ideile dumneavoastra, ce faceti? Ca au avut si ei statul lor. Si daca tot e sa ne facem praf, o discutie cu Putin, despre Konigsberg (Kaliningrad), cand purtati?    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!