Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Casa de piatra, Alina Gorghiu!

Casa de piatra, Alina Gorghiu!

Autor:

Potrivit presei de codoslacuri si taieri de mot, Alinuta Gorghiu Girl Power s-a maritat pe sestache. Cica ar fi vorba doar de o cununie civila, dar o masa tot o fi dat si proaspata sotie. E frumos? Pe noi, cei care o sustinem,  de ce nu ne-a invitat? Veti spune ca are dreptul si Alinuta  la viata privata. Da si nu. Mai mult nu. Alinuta e un bun national.

 

Dupa vastul program „Jos Ponta!”, am fi vrut sa stim cum s-a concretizat euroatlanticul proiect „Buchetul miresei”, ca sa ne inspiram pentru alegerile locale. In noaptea nuntii, ginerica a rezistat si la al doilea tur de scrutin? Cum e mai bine, Alinuto? Un singur tur lesinat sau doua tururi vartoase? Doua, nu? Normal ca doua! La primul tur sunt de inteles pripeala, stangaciile. In al doilea tur, insa, ies scantei, parca dureaza si campania mai mult, iar argumentele contracandidatului sunt mai convingatoare.

La petrecerea incognito a participat si copresedintele PNL? Nea Vasile. Domnul Blaga. E as, la zaiafeturi, mai ales electorale, nea Vasile e as. Nu incanta mesenii (alegatorii), dar se dovedeste imbatabil in ceea ce priveste aprovizionarea. Face meniuri indestulatoare, il pomenesc babele din toate satele patriei. Uitasem de Iohannis. Sasul elocvent ca un Trabant a corespuns cand s-a dat darul? Sper ca lautarii au avut inspiratia sa adapteze versul „danseaza ursul romanesc, de doua mii de ani danseaza!” in „hiberneaza ursul nemtesc, de-un an si jumatate hiberneaza!”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!