Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » C.T. Popescu sau “iarasi a mancat voinicul ceva bun cu polonicul”

C.T. Popescu sau “iarasi a mancat voinicul ceva bun cu polonicul”

Autor:

C.T. Popescu este un kamikaze cu sapte vieti. De fapt, cu 7777 de vieti. La talentul lui, poate strica sapte intr-o jumatate de ora, daca il apuca pandaliile. In zilele sale fastuoase, C. T. Popescu isi baga o ghiulea sub poponeata, ca Baronul Munchausen, si da ture pe deasupra Bucurestiului.

 

Bang, auci, auuuuuu! Aurel Vlaicu Popescu tocmai voia sa faca escala pe acoperisul unui zgarie-nor “construit de un corupt” si s-a agatat de craca unui copac netoaletat de primareasa Firea. Creanga rebela i-a zgariat chelia de ufolog. Noroc cu gecuta de fochist care l-a consacrat. Si-a sters sangele cu gulerul. Cu maneca isi stersese mucii, inainte de decolare.

De acolo, de sus, de pe ghiulea, Munchausen al presei romane a decretat ca “la mitingul pentru familia traditionala vor veni numai handicapati mintal”. Dincolo de complimentul adus bunicutelor si gravidelor, declaratia a provocat durere in randul nimfomanelor. S-a plans ca la moartea lui Kim Ir Sen. Am surprins, ieri dimineata, in Piata Matache, o discutie intre o ceferista si o transatoare la un abator cu circuit inchis. “Fa, sunt topita de durere! Chiar asa, sa o dea pe invers si CTP? Pacat, ca era baiat frumusel!” Imediat au aparut si trubadurii. Ce chitarozi talentati! Ce armonie! Ce versuri! “Iarasi a mancat voinicul ceva bun cu polonicul”

Si pot sa o tin tot asa pana poimarti, dar trebuie sa anticipez urmatorul nechezat al lui CTP. Brrrr, puiule, brrrr! In maximum doua saptamani, CTP va da o lovitura si Bisericii. Pentru ca asa e programul: “Discriminati majoritatile!” Familia traditionala si ortodoxia – bubuite!

Toate ocarmuirile s-au folosit propagandistic de sex. Chiar si comunistii, oamenii unui regim aparent pudic. De rigiditate nu mai amintesc. Exista un post de televizie foarte bun, Cinemaraton, care se adreseaza celor peste 40 de ani. Zilele trecute, Cinemaraton a difuzat “Rascoala”, dupa Rebreanu, film turnat in 1965. A ajuns si la Cannes, unde a luat premiu “Padurea spanzuratilor”, tot dupa Rebreanu, regizat de Ciulei in acelasi an, 1965. In “Rascoala” scoasa sub comunisti, taranul Petre Petre (Ilarion Ciobanu), care a violat-o pe mosiereasa Nadina, este transformat in erou luminos, in deschizator de drumuri (pentru alti statuti). A suferit de saracie toata viata, a murit vitejeste, japca nici n-a fost ceva grav. Avea si el nemultumiri, nu-i asa? Cam la fel se intampla azi cu Familia traditionala si Biserica. Le violeaza si le profaneaza globalistii, la televizii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!