Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Brancusi, Henri Coanda si Badita Chilotaru’

Brancusi, Henri Coanda si Badita Chilotaru’

Autor:

Era cam gol pe langa Henri Coanda si Brancusi. Ne-am revenit. Dupa Badea Cartan, Romania l-a scos in Europa pe Badita Chilotaru’.

 

Euronews l-a nominalizat pe Florin Badita (29 de anisori si enunturi de Tom si Jerry, la desene animate cred ca tine cu Tom) pentru titlul “Personalitatea europeana a anului”. Badita a infiintat “Coruptia ucide”. Badita a lansat o campanie prin care cerea sa fie ajutat sa-si plateasca amenzile date de jandarmerie. Badita a participat la un “Performance artistic”, in care rolul sau a fost acela de a se pocni cu o carte in cap. Interpretarea – magistrala, dar cartea a fost indaratnica si nu i-a trecut de colturile frezei. Badita a fost organizatorul “Zilei fara pantaloni, la metrou”. A defilat prin vagoanele subterane in chiloti de o culoare ce dadea mai multe sugestii, iar pensionarele se intrebau daca are urme de frana pe Tetra. In fine, Badita, prolificul Badita, se remarca si prin mesajele sale antibiblice. Ultimele doua realizari ale stimabilului chilotar cred ca vor impresiona decisiv juriul de la Euronews, tocmai acum, in Saptamana Pastelui Catolic. Apropo, de fiecare data cand moare un om public, fie el si detractor al Bisericii, se umple facebook de “Dumnezeu sa-l odihneasca!”. De ce nu scrie nimeni “Multinationala sa-l odihneasca!” sau “Bruxelles sa-l odihneasca!”? Toti astia care ati mancat rahat (fie si dietetic, adica macar o data) despre Catedrala Neamului, nu mai umblati cu “Dumnezeu sa-l odihneasca!” Daca va freaca grija de banii Bisericii, atunci sa va cunune, sa va boteze copiii si sa va faca slujba de ingropaciune CEO de la corporatie!

Oricum am da-o, Bruxelles va aplauda nominalizarea lui Badita, pentru ca, de cand ne reprezinta acolo Monica Macovei, singura propozitie destinata acestei tari pare sa fie “La Roumanie sera punie.” Badita Chilotaru si “Coruptia Ucide” nu fac decat sa reconstituie lozinca “proletari din toate tarile, uniti-va!” in noua geometrie bruxelleza, si sa latre ca “daca ai tupeul sa ne critici, esti cu rusii!” Potrivit acestei logici, stiti cine sunt principalii aliati ai rusilor? Englezii, fiindca au facut Brexit-ul.

Si acum liniste, ca am nominalizarile de la anul, pentru personalitatile europene!

Sectiunea “Cei mai mari romani in Europa”: Domnii procurori care au smenuit detectorul de minciuni, ca sa iasa reale declaratiile denuntatorilor falsi.

Sectiunea “Mari europeni ajuta Romania” (cam ca Paul Morand, in interbelic): Acel ambasador din Benelux care i-a cerut unui primar sa-i dea lui Gara de Nord, fiindca va aduce niste baieti cu bani. Iar seara era la manifestatii, infiera coruptia.

Sectiunea “Personaje negative, rusinile Romaniei, nu procedati asa!”. Titlul – stigmat se va acorda putinilor patroni romani care n-au facut “un19” (articolul 19) in ancheta. 19 este sportul nostru national. “Fa un 19, fa un 19, da un 19, da un 19!”, adica “toarna pe cineva, ca sa-ti reducem din pedeapsa!”

Si nu uitati: La Roumanie sera punie!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!