Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Bostan, alt ministru de legume-fructe al agricultorului Ciolos

Bostan, alt ministru de legume-fructe al agricultorului Ciolos

Autor:

Marius Bostan, ministrul Comunicatiilor, a cugetat ca „unii profesori isi bat joc de meseria lor si spun ca au salarii mici. Justificarea lor e o imbecilitate”. Pe urma, Bostan si-a aratat valoarea cucurbitacee in fata parintilor. „Sa dea 100 de lei pe luna, fiindca s-a terminat cu mentalitatea comunista, sa primeasca educatie gratis”.

 

Ai dreptate, Dovlecel! Carol I si Spiru Haret erau doi comunisti! Titu Maiorescu, Vasile Conta, Take Ionescu, si ei ministri ai Invatamantului — alti comunisti, ca doar n-au fost atat de destepti incat sa devina tehnocrati. Speriat de consecinte, primul bostan cu studii universitare a retractat, dar nu ma intereseaza cum sunt scoase din context semintele de dovleac. Pe vremea comunistilor, Bostane, aveam vreo 7-8 facultati in primele 100 ale lumii. Azi, sub tehnocrati, in „The Times Higher Education World University Ranking” se regaseste doar Universitatea Babes-Bolyai, in intervalul 501-600. Daca nu erai asa sec (n-am scris zevzec), ajungeai cantalup, dovleacule cu pesticide de Bruxelles!

Acum pe bune: voi, tehnocratii, sunteti toti neam de antiromani? Chiar atat de mult detestati poporul asta? Nu v-a votat nimeni, dar jigniti alegatorii? Primarii combinagii si parlamentarii de invarteala sunt niste sfinti pe langa tehnocrati, oengistii bugetofagi si propagandistii din presa! Nea Ciolos, stiu ca esti agricultor de renume bruxellez, dar mai lasa-ne cu guvernul tau de legume-fructe! Dupa Pruna la Justitie si Bostan la Comunicatii, ce mai urmeaza? Nea Caisa cand vine? Gata, ba, corcoduselor! In calitatea voastra de reprezentanti ai capitalului strain in Romania, i-ati facut compot pe patronii romani si ati transformat economia Romaniei intr-un C.A.P.!


1 Comentariu la Bostan, alt ministru de legume-fructe al agricultorului Ciolos

  1. Lute

    Sa moara Pic & Poc, esti bun, Geniule ! Infierezi burghejii de-i faci sa planga pe-ntuneric.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 14-11-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!