Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Bebelusii mor si Diaspora se izmeneste de grija like-urilor lui Iohannis

Bebelusii mor si Diaspora se izmeneste de grija like-urilor lui Iohannis

Autor:

Iohannis e solidar cu romanii. Traieste si el o tragedie. Pe Facebook. Pierde like-uri. I le retrag diasporezii. Impresionant, nu? Ieri dimineata, pagina lui scazuse cu 4.000 de like-uri. La pranz, cu 7.000. Ingrozitor!  Iar ziaricii, in loc sa-si apere locurile de munca, stau tot pe Facebook, ii fac burta mare Facebook-ului, desi Facebook, unde elucubrezi si citesti gratis, i-a afectat la buzunare tocmai pe ei, pe ziarici. De like-urile lui Iohannis le pasa lor!

 

Dar nu-mi propun sa-l atac azi pe sasul elocvent ca un Trabant, pentru ca in Romania exista probleme mai serioase decat sifonierul Iohannis, Facebook si izmeneala diasporezilor. De exemplu, bebelusii mor in spitale, fara sa se stie diagnosticul. Dar nu-i vina medicilor. Prigonitii in halate albe au aparatura de pe vremea lui Gheorghiu-Dej. Si salarii mizerabile. Si mor de foame. Si de frica, sa nu fie arestati, fiindca i-au denuntat tot felul de jigodii.

Vreau sa vad si eu tehnocrati la inmormantarile bebelusilor. Ca la alte inmormantari i-am vazut. Chiar si pe Iohannis mi-as dori sa-l privesc smerindu-se langa sicriele copilasilor, ca sa nu-mi aduc aminte ce a zis zgripturoaica Vranceanu-Firea. Si anume ca nu poate fi presedinte fiindca n-are urmasi. Intr-adevar, Gabi intriganta a spus ceva oribil. Asa sunt, insa, cele mai multe adevaruri. Oribile. Fac ce fac si ajung tot la Iohannis, chiar daca evit sa-l injur la gramada cu diasporezii. Iohannis, poti sa mai hibernezi doi-trei ani la Cotroceni, ca nu ma intereseaza! Dar Guvernul Ciolos trebuie sa se care. A venit in urma unei tragedii (Colectiv) si trebuie sa pice dupa tragedia bebelusilor.


1 Comentariu la Bebelusii mor si Diaspora se izmeneste de grija like-urilor lui Iohannis

  1. maria

    Dle RIB, de ce nu se ia in analiza cauzala posibile consecinte negative ale vaxccinurilor efectuate.Nu am auzit decit despre analiza la apa.aer,portocale,lapte,etc. Despre vaccinuri,mucles.Nu e voie pentru ca sint din import?Se paere ca aceste vaccinuri nu rimeaza cu structura gentica a copiilor nostri.Poate provocati o discutie pe tema asta.
    Mie mi se pare o conjuratie a tacerii,in frunte cu dl.minitrsu, prea mult iradiatul de la Cluj.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!