Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Basescu, din nou Basescu!

Basescu, din nou Basescu!

Autor:

Basescu, miercuri seara, la doua televizii, prin telefon.

 

  1. „Pana in 2004, politicul calarea Justitia. Dupa 2004, Justitia calareste politicul”.  Asta inseamna ca orizontul jocheului nu concorda cu ce vede grajdarul printre picioarele calului. Pana in 2004, pesedistii calareau, intr-adevar, Justitia, dar nu-si trimiteau la puscarie adversarii politici. Din 2005 pana in 2014, suita lui Basescu a facut minuni (Microsoft, EADS, retrocedari), iar la parnaie au intrat doar dusmanii presedintelui.
  2. „Magistratii baga maciuca in gura oricui spune ceva despre Justitie”. Imaginati-va ca ar fi rostit vorbele astea un politician plimbat in catuse. Il manca propaganda, il manca! Unii arestati au mai marait, e drept, dar despre maciuci bagate in gura n-a cutezat nimeni sa aminteasca. Domnule Basescu, ati intarit Statul de drept cu legi? Sau cu unelte, pe care acum le dispretuiti?
  3. „Magistratii nu sunt cu nimic mai buni decat gainarii din consiliile judetene”. Asta-i grea de tot! Si deontologii care mestecau lozinca „sentintele nu se comenteaza” ce vor face? Mie mi se reprosa ca sunt nesimporc, daca nu chiar eretic, atunci cand scriam ca oamenii din „Dosarul transferurilor” au fost condamnati pentru „prejudiciu estimat”, nicidecum pentru „prejudiciu cert, real si exigibil”, cum era normal. Ce s-a intamplat, in martie 2014? S-au gasit probe ori s-a facut planul? Oare dadea bine sa te lauzi ca ai curatat fotbalul?
  4. „Serviciile trebuie sa ma protejeze, pentru ca stiu multe”. Despre cine? Vechii dusmani ai  dumneavoastra sunt terminati. Iar fostii colaboratori oricum nu va mai asculta.

 


1 Comentariu la Basescu, din nou Basescu!

  1. George

    Eu cred ca , per ansamblu, Basescu a condus bine tara. A consolidat justitia. Acum , cand nu mai e presedinte este atacat din toate partile….


Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!