Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Aparatul de propaganda al FRF

Aparatul de propaganda al FRF

Autor:

Urmeaza meciul cu Armenia. Ultimele zvarcoliri ale lui Daum si, in mod normal, ale FRF, pentru ca neamtul cu mustata pudrata nu s-a numit singur intr-un post care il depaseste. Aparatul de propaganda al federatiei s-a pus in miscare.

 

1. Presedintele FRF si-a inchiriat din presa un mic postac. Mic in sens de nesemnificativ. Il cheama George Stucan si se pare ca semneaza curajos cu Ovidiu-3003, Alx Mihnoi, Gunsnroses, Jirinovschi, Burebista sub articolele in care Ioanitoaia si Buzarin ii critica pe veleitarii din FRF. Acest Georgica are un frate mai talentat, Costin Stucan, care lucreaza la Gazeta Sporturilor, fiind de meserie denigrator al lui Hagi si maniac al pariurilor. Profitand ca Ioanitoaia si Tolontan nu erau in tara, Stucan l-a atacat in GSP pe Alibec, dupa meciul cu Sporting, pentru a-i face jocul lui Daum, care nu l-a convocat pe stelist la nationala. Timp de 60 de minute, Alibec a fost cel mai bun om al Stelei, in partida cu Sporting. La o asemenea magarie n-a rezistat nici Radu Cosasu, care nu se arunca decat foarte rar in polemici cu colegii mai tineri. Cosasu l-a laudat pe Alibec ca sa-i dea lui Stucan un dos de palma inmanusata peste obraz, desi biciclozaurul ar fi meritat o cazma peste bot.

2. Se stia de mult timp ca Ovidiu Ioanitoaia ar fi trebuit sa vina vineri la TVR, ca sa prefateze meciul cu Armenia si pentru a diseca deznodamantul. Ei bine, nu va mai veni! S-a opus producatoarea Daniela Enachescu, deoarece aflase si aceasta autoritate indenegabila ca Ioanitoaia e un contestatar rational al neopropagandistilor din FRF. Producatoarea Daniela Enachescu s-a afirmat pe baza de competenta. In TVR au lucrat doar sotul ei, socrul ei, mama ei (fosta contabila – sefa, banii la ei!). E foarte capabila familia Enachescu ! Se distinge barbatul legitim al producatoarei, Vladut, care la scoala nu purta in spinare ghiozdanul, ci acordeonul. N-a citit o carte in viata lui, dar conduce o bucata din televiziunea publica si inca o televizie(Dolce) tot publica, fiindca Romtelecom inseamna o desprindere cu zurgalai din corpul Statului. Doamna producatoare Enachescu, lasati-va de lucraturi! In tineretea mea, producatoarele lucrau pe la spate doar la domiciliu.

3. Fiindca am amintit de prostia gomoasa, de prostia cu cravata, o sa snobez cuplul de clienti ai Statului Ciurli Burli – Enachescu, folosind un citat din Stendhal. Sa faca plici Ciurli si Enachescu daca nu citesc ei toata ziua numai Stendhal! Imi doresc ca votantii, pana acum incovoiati, din Adunarea Generala a FRF sa tina cont de aceste vorbe care au facut istorie si de faptul ca nu a existat om de neinvins. Ducesa Sanseverina din “Manastirea din Parma” zicea “j’ai vu tomber tant de choses que j’avais crues eternelles.” Asta cu “eternelles” e chiar distractiva cand te gandesti la baietasii din FRF, niste damfuri ale unor ani sulfurosi pentru Romania.


3 comentarii to Aparatul de propaganda al FRF

  1. Academicus

    ” Am văzut căzînd atîtea pe care le crezusem eterne”… Mais, bien-sûr.

  2. Adi

    A cazut el, Ceausescu!

  3. cornelg

    Un articol putin mai diferit fata de restul realizarilor dlui Boanchis in National.Este mai sobru,clar la obiect si asta nu inseamna ca efectul dorit este diminuat,dimpotriva.Un scriitor adevarat se poate exprima clar si concis dar”strai de purpura si aur”nu pot pune decat cei alesi.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!