Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Amenintari si injuraturi in direct, la TVR

Amenintari si injuraturi in direct, la TVR

Autor:

Am fost la emisiunea Romania 9, realizata de Ionut Cristache, la TVR. Discutie vie, pe alocuri palpitanta, despre un fricos infiltrat, care se visa presedintele Romaniei, dar n-a avut barbatia sa vorbeasca despre fotbal la televiziunea nationala.

 

Ce n-au aflat telespectatorii e ca, in timpul tocsoului, unul dintre invitati primea pe WhatsApp mesaje de amenintare si injuraturi duioase de la consilierul lui Ciurli Burli, pentru care s-a inventat (ilegal) functia de secretar general adjunct al FRF. Periculosul se numeste Badescu sau Bodescu sau cum or vrea inteligentii care l-au detasat la fotbal. Eu ii multumesc ca e receptiv si a urmarit o emisiune cu mult peste nivelul lui de fost surubar la o vulcanizare. Cricul federal din Buzau confunda moderatorul si invitatii (Ioanitoaia, Olaianos, Justin Stefan si eu) cu ventilul lui Ciurli Burli si pompa la greu injuraturi despre familiile noastre. Mesajele s-au pastrat si vor aparea, Babodescule, stai la coada, ca te anvelopam! Aminteai si de un furtun, ca orice prastie se crede tun! Oricum, erai foarte sigur pe tine. Stiai ceva si despre noile dosare? Babodescule, asa va invata pe voi intelectualul rafinat Vasile Dancu? Exista o singura asemanare intre tine si invitatii lui Ionut Cristache. Nici tu, nici oamenii scoliti nu inteleg nimic din articolele domnului Vasile Dancu. Ce fraze de maestru! Ornamentatie baroc, idei ioc! In scris, multilateralul Dancu se revarsa kilometric si pretios, tulbure si soporific.

Dar la poezie te pricepi? Pe tine te intreb, Babodescule, scoala-te in picioare, furtunosule furtun- spiritual, desigur – al lui Ciurli Burli! Cand era mai tanar si isi lua ascutitori si costumas de soim al patriei din banii cu care Stefan – Pinalti il platea pe taticul lui, Mitrea Cocor cu wireless comitea poezele de fetita nefu. Citez: “cand mama uita sa ma legene nu pot sa dorm si povestesc lumii lucruri imaginate”. Din acest moment, Ciurli Burli nu va mai putea da in judecata pe nimeni care il face mincinos. Omu’ povesteste lucruri imaginate, asta-i situatia! Pentru eruptia asta lirica a fost premiat, potrivit ziarului “Romania libera”, la prestigiosul festival artistic Arlechin. Poetastrul e campion olimpic de poezie la un concurs de clovni.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!