Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Amenintari cu moartea. Cu moartea pasiunii

Amenintari cu moartea. Cu moartea pasiunii

Autor:

Tefelistul fruntas si ridicol Cristian Preda plangea cu muci uscati pe facebook. “Joi imi iau ramas bun de la Parlamentul European”. Du-te sanatos si du-te incolo! Dar Elenei Udrea i-ai multumit? Fiindca ai castigat, in doua mandate, cateva sute de mii de euro. Poate ca ai sarit peste million. Datorita meritelor tale te-ai asezat closca pe conturi dolofane, nu-i asa? Dar daca ii punea Udrea, inaintea ta pe lista pentru Bruxelles, pe Baconschi, Papahagi si Paleologu? Toti trei stiu mai multa carte decat tine, toti trei scriu mai bine decat tine, toti trei sunt sunt niste intelectuali mai imbisericiti decat tine. Sa presupunem ca Udrea va fi expulzata din Costa Rica. Eu nu vreau, fiindca imi e mai simpatica decat nea Gusti Aiud si decat malaca analfabeta si tortionara – stii tu, Preda, cine e malaca. Spune, Preda, spune, o sa-i duci si tu o floare Elenei, la parnaie? De cand Udrea are necazuri, ai aparat-o? Cand prietenii mei au ajuns la inchisoare, eu mi-am luat injuraturi pentru ca am sarit pentru ei. Asa procedeaza barbatii.

 

Dar stati asaaaa, ca se intampla lucruri si mai comice! Doamna Emilia Sercan, o celebra anchetatoare de doctorate luate la misto, zice ca a fost amenintata cu moartea. Poate cu moartea pasiunii, cu moartea in vacanta sau cu “Moartea semneaza indescifrabil”, de Rodica Ojog Brasoveanu. Daca Sercan ar fi citit-o pe Rodica Ojog Brasoveanu, ar fi invatat sa scrie si sa-si faca anchetele. Pe 16 august 2017, madam Sercan, autoare Humanitas si cadru universitar, a lasat pe facebook jenibila formulare “deontologie profesionala”. Sintagma “deontologie profesionala” este un pleonasm generat de un neoplasm universitar generalizat in SNSPA – Stefan Gheorghiu de tip nou. La Stefan Gheorghiu “pe vechi”, “omul nou” se indopa cu ateism DE FRICA si mergea la Biserica tot CU FRICA, daca era nas, ginere sau ii murea cineva. La Stefan Gheorghiu de azi (SNSPA), “omul nou” se indoapa cu ateism DE PLACERE si injura Biserica tot cu PLACERE. “Deontologie profesionala”, Sercanco, “deontologie profesionala”? Si mai ai tupeul sa te bagi in jurii care evalueaza scrisul? Felicitari si “Editurii Humanitas”, fiindca s-a intors la menirea de “Editura Politica”! Imediat dupa revolutie, “Humanitas” ii publica pe interbelicii care au cochetat cu legionarii, iar acum tipareste carti de propaganda semnate de Emilia Sercan si Ramona Ursu, aceste Suzanici Gadea updatate. “Humanitas” l-a premiat si pe nea Gusti Aiud. Constantin Noica, un om care a suferit in inchisorile comuniste, ar fi mandru de elevul sau. Liiceanu e elevul lui Noica.

A fost Emilia Sercan amenintata cu moartea, extraordinici, extramorocar! La sfarsitul anilor ’90, radeam cand imi transmiteau ca imi taie patru degete niste baieti cu adevarat periculosi, care n-aveau nevoie de doctorate ca sa faca bani.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!