Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Alinuta Gorghiu va fi mama. Cred ca stiu cine ii va boteza copilul

Alinuta Gorghiu va fi mama. Cred ca stiu cine ii va boteza copilul

Autor:

Alina Gorghiu ne-a regalat cu epustuflanta veste ca va naste in mai si ca fiul ei „va creste ca partidul in alegeri”. Ceausescu, un exaltat mai ponderat (daca permiteti oximoronul!) decat Margaret Thatcher din Tecuci, ii aburea pe utecisti, pe pionieri si pe „soimul Gigel, care a facut caca pe el”, ca vor creste odata cu tara.

 

Pe baietelul vitezomanei Alinuta il va chema cum vrea sotul ei. Am uitat si numele sotului, si ce va scrie pe certificatul de nastere al copilului. Alina Girl Power, insa, ar fi preferat sa fie botezat Vintila sau Dinu — prenume din dinastia Bratienilor. Alinuto, daca-l nasteai peste vreo doi ani, ii ziceai Victor (dupa Ponta) sau Ionel (dupa Iliescu), fiindca pana atunci e posibil sa ajungi in PSD. De ce v-ati mira daca Miss PNL ar ajunge in PSD sau copilotul Victor in PNL? Ati vazut cum l-au lucrat penelistii pe Busoi? Sigur, pacaliciul si era de lucrat! Dar ati uitat ce fratie era intre Dragnea si Ponta? Sau intre Ponta si Antonescu? Sau intre pesedisti si Ludovic Orban, sub cupola scorojita a USL?

In presa si in politica, tradarea si prietenia, alianta si dusmania, admiratia si casapirea sunt sinonime. In prima parte a articolului am venit cu exemple de politicieni de la copii si juniori. Acum, trec la categoria grea — intelectuali si dictatori ramasi in istorie.

Belu Zilber, ziarist de stanga, dar prieten cu Cioran si Eliade, a scris urat despre mentorul acestora, Nae Ionescu. Dupa un timp, Zilber s-a dus sa-i prezinte scuze. Nae Ionescu i-a zis „Belule, eu te iert, dar n-or sa te ierte comunistii tai!”. Si asa s-a intamplat. Comunistii l-au bagat la puscarie pe spionul sovietic Zilber.

Extind registrul la nivel planetar. Lenin a spus ca Mussolini era singurul socialist capabil sa duca revolutia din Rusia in Occident, asa ca i-ar fi acuzat pe comunistii italieni ca n-au fost in stare sa-l atraga de partea lor.

Dar sa ne intoarcem la pigmeii distractivi! Alinuto, nu rata o sansa mare! Pune-l pe Victor Ponta sa-ti boteze copilul!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!