Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Alain Delon le-a tras-o elegant homosexualilor de la TIFF!

Alain Delon le-a tras-o elegant homosexualilor de la TIFF!

Autor:

Vorba lui Caz Stan, un baiat de oras de pe facebook, mult elogiatul Cluj e o localitate de tarani, in care sunt mai multe sali de biliard ( in 2017!) decit carciumi italienesti, iar smecherii locali se afiseaza seara, in oras, in treninguri Adidas negre, ca baietasii care stateau in fata la pacanele, in ’92, pe Calea Victoriei. Sau ardeau la smen, pe trotuarul de la Eva.

 

Alain Delon s-a dus la gomoasa chermeza cinematografica de la Cluj, adica a bifat un pretext al intelectualilor mimetici si constipati de a face apologia pederastiei, si le-a tras-o elegant decrestinatilor. Care nu sunt nici macar buni marxisti, fiindca au pretentii mai mari decat necesitatile – nu se multumesc cu un aparat de urinat in prohab, vor si un penisache rascolitor in turul pantalonilor. Ademenit de vorbetele scenic Tudor Giurgiu sa sustina aspiratiile eroilor care sufera din amor pe unde defecheaza, Alain Delon a spus ca el e cu “petecul de negreata” (roman de N.D.Cocea) al damezelor. Chiar daca eu am citit povestioare apocrife despre Alain Delon – in glorioasa lui tinerete de infractor furios l-ar fi violat pe un escroc iugoslav! – nu le dau atentie si il voi considera mereu vedeta masculina a secolului XX. Peste orice cantacios, actor sau sportiv, peste Elvis, Redford ori Maradona la un loc. Dupa ce i-a refuzat pe lobbystii poponetului primitor, Delon a plusat si a inceput sa flirteze cu frumoasa de varsta a doua a Romaniei. Nu, nu, nu ma gandesc la Oana Pellea, care se urcase pe bratul lui Delon si se lipise afectuos – acaparator – demonstrativ. La Oana Pellea voi reveni mai jos, inchei cu ea si banda in care a intrat fiica talentata, dar snoaba a unui actor mare, care a devenit popular facand glume regionale, de prispa si cotet, la televizie. Titlul de frumoasa de varsta doua a Romaniei nu-i apartine nici Mihaelei Radulescu. Frumoasa de varsta a doua a Romaniei este Manuela Harabor, minunea adolescentei noastre, din filmul “Padureanca”. Multumim, Alain Delon ! Barbat, barbat , barbat, golan, inteligent (fara scoala, n-are nici liceul), speculativ, frumos nu mai amintesc, bogat si longeviv, ca sa nu scriu nemuritor!

Am promis ceva despre Pellea. Pe ea nu o mai intereseaza frumusetea. E intr-un strat superior al creatiei. Si-a dezvelit public jurnalul (oracolul), e scriitoare, ca Martha Bibescu si Regina Maria, in curand o va eclipsa si pe Alice Voinescu. Oana lui nea Marin a publicat la Humanitas si eu ii citesc, cu delicii, platitudinile afectate. Ma bucur ca a trecut peste etapele injositoare parcurse de scriitorasii Humanitas. 1. Intai trebuie sa injure comunistii, in revista 22, alaturi de Andreea Pora, care e “mai mult frumoasa decat inteligenta” (Dan Dumitrescu). A zis bine scriitorul Daniel Bejan, “ce numeste incorsetatul Patapievici comunism, eu numesc copilarie”. Comunistii sunt cei care nu-i dau sau nu i-au dat bani consecventului, fidelului Liiceanu sa-i publice pe legionari si pe preoti, in anii ’90, si pe neomarxisti sau pe neotortionarii inventati de Monica Macovei, dupa 2010. 2. Se apuca sa pupe in cur sfanta treime Liiceanu – Patapievici – Plesu. Ultimul are umor, potriveste verbele si dozeaza adjectivele in fraze taiate cu degete de chirurg si rotunjite cu mana de sculptor. E talentat epicureul cu un caracter lax! Liiceanu si Patapievici, in schimb, sunt doi spoitori perseverenti si radicali. Patapievici a zis ca nu-i place Petru Dumitriu. Asta se traduce asa: un imbecil fastuos impingea o roaba cu moloz pe langa Capela Sixtina si avea pareri despre compromisurile lui Michelangelo.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!